Членовете на Libra Association все още не са платили входната такса

в Крипто
Loading...

Членовете на Libra Association тепърва трябва да внесат по $10 милиона в подкрепа на платформата за дигитална валута Libra, тъй като според доклад на BBC, публикуван на 23-ти октомври, нито една от 20-е фирми, партниращи си с Facebook, не са се ангажирали финансово.

Социалната медия е под нарастващ регулаторен натиск, от първоначалното обявяване на проекта през юни. Преди две седмици бе съобщено, че Mastercard, Visa и eBay се присъединяват към PayPal при “масовото напускане” на Асоциацията. Всичко се влоши, когато Г-7 обяви, че проектът трябва да бъде спрян, докато Facebook не може да докаже, че Libra е безопасна и сигурна за потребителите.

Източник каза пред BBC, че конфликтите с Асоциацията са накарали Facebook да се дистанцира:

Видяхме, че Facebook започва малко да се отдръпва от Асоциацията, но определено това е предизвикателство за тях.

Друг източник коментира таксата от $10 милиона за присъединяване към организацията, казвайки, че няма срок за нейното събиране.

“Не е вариант да се съберат куп пари от различни хора и след това да се измисли цялостната структура. Смятам, че трябваше да съставим и ратифицираме бюджет, и след това да измислим как да финансираме този бюджет, а не обратното.” Cryptodnes. BG

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе