Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Чанпен Джао коментира идеята на Facebook и JPMorgan за собствени токени

в Крипто
Loading...

След обявяването от страна на гиганта Facebook, за създаване на собствена криптовалута, заедно с неотдавнашното участие на водеща американска банка JP Morgan в криптосферата, цялата крипто-общност приветства новините със смесени реакции, повечето от които бяха в опозиция.

В същото време, изпълнителният директор на Binance, Чанпен Джао, наскоро се насочи към Twitter, за да излъчи своите възгледи както за токена на JP Morgan, така и този на Facebook, които ще бъдат пуснати през следващите месеци. Изненадващо е, че Джао заема доста неутрална територия, тъй като призовава потребителите на криптовалути да търсят свободата.

Tуита гласи:

Въпреки това, скептиците не престанаха да изразяват неодобрението си в коментарите. “Не ги купувайте, ако не ги харесвате, никой не ви принуждава”, завършва директора на Binance.

От друга страна, съоснователят на Cardano и Ethereum, Чарлз Хоскинсън, в никакъв случай не приема създаването на двете токена. Хоскинсън, по време на Hybrid Summit, който се проведе в Хонг Конг, нарече и двете страни „престъпници“.

Видях JP Morgan Coin и знайте – вие просто не разбирате това пространство. Не знаете как работи нищо от тези неща. Това е отвращаваща концепция. Първо: Те са Федералният резерв.

Те управляват абсолютно всичко. Те и още няколко компании. И няма абсолютно никаква нужда или полза от това, което са създали. Това е просто за да се кажат, че те са в пространството и могат да оправдаят някаква тяхна си фантазия. Cryptodnes.bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе