Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Хитлер и Ева Браун никога не били правили секс

в Любопитно
Loading...

Лидерът на Третия Райх Адолф Хитлер и неговата жена Ева Браун никога не са правили секс, твърди професор Томас Лундмарк, цитиран от Daily Mail.

Според професора Ева Браун е страдала от гинекологично заболяване, известно като синдром на Майер-Рокитански-Кюстер-Хаузер (MRKH), който води до недоразвита женска полова система и е причина за болки и дискомфорт по време на секс.

Лундмарк се обърнал за консултации към специалисти, които били категорични, че редица признаци сочат, че Ева Браун е имала MRKH.

Професорът допълва, че и хора от обкръжението на фюрера, например Ойген Долман, свидетелстват, че той не е имал сексуален живот. Долман, който е бил личен преводач на Ева Браун, пише в мемоарите си, че тя му се оплаквала от безразличието на Хитлер, който многократно й казвал, че може да обича само Германия.

Томас Лундмарк смята, че Хитлер е бил напълно равнодушен към секса, а Ева Браун му била нужна единствено, за да не бъде обсъждан личният му живот. БHP

Последни от Любопитно

Целта на корпорации като Монсанто е да направят хората хранително зависими и затова всяка година се избиват хиляди животни, заради измислени болести (ВИДЕО)

Loading... Международните корпорации, разработващи генно модифицирани семена, следват стратегия за получаването на
Отиди Горе