Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Харисън Форд става Индиана Джоунс за пети път

в Лайфстайл
Loading...

Започват снимките на петата част на „Индиана Джоунс“. В нея ролята на харизматичния археолог отново ще бъде изиграна от вече 76-годишния Харисън Форд. Звездата участва в четирите филма от поредицата и, както изглежда, не си дава образа на нито един друг актьор.

„Никой друг не може да изиграе Индиана Джоунс! Нали?“ Това заяви Харисън Форд, който беше гост на телевизионно шоу. Актьорът е категоричен, че няма да даде шанс на свой колега да изиграе култовия образ.

„Аз съм Индиана Джоунс. Когато си отида, и той ще си отиде“, категорично заяви той.

Неотдавна се спекулираше, че Крис Прат може да изиграе Индиана Джоунс в последния филм от сагата. По този повод Форд отбеляза, че е по-добре за колегата му да разбере, че няма начин той да заеме мястото му.

Междувременно се появиха спекулации, че вместо мъж, жена ще поеме ролята на изследователя.

Петият филм за Индиана трябваше да започне да се снима през април, но се забави поради пренаписване на сценария. Очаква се да бъде готов през следващата година. БHP

 

Харисън Форд идва в България, ще снима “Индиана Джоунс”

 

Ню Имидж продадена, какво става с Киноцентъра ни?

 

 


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе