Хакери джихадисти заляха мрежата с голи снимки на Keндъл Джeнъp (ГАЛЕРИЯ 18+)

в ПО СВЕТА

Хакери от оналйн групировката Celeb Jihad, специално създадена, за да публикува интимни снимки на известни личности, разпространиха на сайта си голи снимки на топ модела Кендал Дженър. В текст към снимките кибер престъпниците отбелязват, че едва ли не Дженър е „върховната к**ва“ в известното семейство Кардашиян.

„Естествено, че на нейните сестри с изпъкнали като на павиани задници – Ким и Кайли, това няма да се хареса, но те трябва да дадат дължимото на Кендал, все пак нито една от тях не е направила нищо развратно за доста дълъг период от време“, допълват безскрупулните хакери.

С груби нападки в публикацията си кибер джихадистите предполагат, че Дженър може да бъде надмината само от нейния „баща трансджендър“, при положение, че през следващите няколко месеца той публикува снимка на своите „модифицирани гениталии“.

Разпространените снимки са част от професионална фотосесия на Дженър за книгата на автора Ръсел Джеймс с името Angels 2018 Collector’s Edition.

През пролетта на 2018 година кибер джихадистите разпространиха голи снимки и на съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл.

Мария Атанасова. Факти. БГ