Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Филипинското правителство сключи сделка с блокчейн фирма

в Блокчейн
Loading...
Департаментът за информационни и комуникационни технологии (DICT) на филипинското правителство подписа меморандум за съгласие (MoA) с базирана в САЩ блокчейн фирма Monsoon Blockchain Storage.

Според съобщенията, сделката постановява, че Monsoon трябва да действат като консултант и съветник на DICT, като предлагат услуги от рода на социално-икономически анализи по отношение на блокчейн решенията във Филипините.

Действащият секретар на DICT, Елисео Рио младши, коментира как MoA ще бъде от полза на Филипините, заявявайки, че:

„Меморандума директно ще бъде от полза за нашите непрекъснати усилия за решаване на проблемите на страната по отношение на лекотата на правене на бизнес и киберсигурността“.

Сделката също има за цел да облагодетелства Monsoon, като DICT предоставят материали за образоване в сферата на блокчейн технологиите.

Според уебсайта си, Monsoon Blockchain Storage е компания за съхранение на данни, която е разработила блокчейн решение за анализиране, съхраняване и оптимизиране на наборите от данни в облачното пространство. Според съобщенията, фирмата също така разработва блокчейн, базиран на Eтериум, с предполагаеми идеологически прилики с Ripple.

Благотворителна фондация, свързана с голямата крипто борса Binance наскоро подписа Меморандум за разбирателство (MoU) със Safe Future – базирана в Уганда неправителствена организация, фокусирана върху подобряване на инфраструктурата за училищата в страната.

Меморандумът има за цел да предостави на учениците от Уганда разнообразие от полезни материали като слънчеви панели, санитарни възглавници, училищни принадлежности, LED екрани, както и закуски и обяди.

Cryptodnes. bg

Президентът на Филипините Родриго Дутерте унищожи десетки луксозни автомобили с булдозер (ВИДЕО)

https://bultimes.com/%d0%9f%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%a4%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d0%bf%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%a0%d0%be%d0%b4%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%be-%d0%94%d1%83/

Loading...

Последни от Блокчейн

Отиди Горе