Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Учен от НАСА: Земята е плоска

в Екзополитика
Loading...

Синди Холан: Земята е плоска, а Бог е над нас

Увеличават се поддръжниците на теорията, че Земята не е кръгла, а плоска.

Хората, които отстояват това мнение, твърдят, че фотографиите на НАСА, руските институции и други космически агенции са фалшификати, създадени с помощта на компютри. Сред защитниците на теорията за плоската Земя са дори учени, работили в НАСА, каквато е Синди Холанд.

«Жените са по-недоверчиви към екзотичните теории за света около нас. Въпреки това аз смятам, че хората са заблуждавани в продължение на 500 години, че Земята е кръгла, поддържайки хелеоцентристка система. Защитници на твърдението за плоска Земя твърдят, че тази тяхна гледна точка е променила коренно живота им. Предполагам, че Земята е плосък диск с купол – небесния свод. Вече не вярвам в съществуването на Космос. И тази истина предавам на хората», – заявява Холан.

Според нея изследванията й доказват, че твърденията на НАСА и показаните снимки са фалшификати.

Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната (ВИДЕО)

«Промених живота си, чувствам се свободна и уверена в себе си. Започнах да разбирам много по-дълбоко и библията, споделя Холан. Вече са ми ясни всички страни на живота. Бог за мен вече е много по-реален – той наистина живее над нас, зад небесния свод, както пише в Библията», – категорична е Холан.

ПО ТЕМАТА

200 доказателства, че Земята е плоска (ВИДЕО – БГ субтитри)

Не само че е плоска, но е и куха!

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе