Ученик засне вътрешността на самолета на Путин (ВИДЕО)

в Свят
Loading...

15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския президент Владимир Путин и го публикува в YouTube.

Арслан Каипкулов получи тази възможност, след като в началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказаха за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които описват какво искат да направят. Единият от пликовете бил на Арслан, а мечта му била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300, предаде Нова телевизия.

“За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на квартира”, разказва ученикът от град Сибай.

Във видеото Арслан прави подробно описание на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и подготвените за тях одеяла, възглавници и дори бонбони. Младежът е успял да се запознае и с персонала на самолета. Стюардесите го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен успешно.

В края на миналата година руският президент вече зарадва 17-годишно момиче, загубило зрението си. Това стана по време на участието на Путин в проекта “Мечтай с мен”, чиято цел е сбъдване мечтите на деца с увреждания и тежки болести. По време на разговоря си с незрящата Регина Парпиева от Нижни Новгород, която мечтае да стане журналистка, той я прегърна, а тя попита дали може да докосне лицето му, за да придобие представа как изглежда. Руският президент се съгласи без колебание, след което целуна ръката й. Накрая той й подари няколко високотехнологични устройства.

По суша, море и въздух: с какво се придвижва президентът на Русия

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе