Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Умна и красива: новата говорителка на Шойгу (ГАЛЕРИЯ)

в Свят
Loading...

Зашеметяващата 26-годишна брюнетка Росияна се оказа в центъра на медийното внимание, след като се придвижи “до самия връх”.

Чуждестранните наблюдатели може би са неглижирали това назначение в руския отбранителен сектор, но със сигурност на родна земя Росияна Марковска предизвика особено голям интерес. Удивителната 26-годишна красавица беше наета за говорител на военния министър на Русия Сергей Шойгу.

Още на първия си работен ден новият прессекретар отвлече медийните погледи от своите началници. С какво тя предизвика толкова голям интерес сред журналисти и потребители в социалните мрежи? Вижте сами.

Росияна е родена на 6 януари 1991 година. Възпитаник е на Факултета по журналистика в Далекоизточния федерален университет, след което работи като журналист и водещ на новините, както и като автор в програмата ГТРК “Владивосток”.

Преди да заеме поста си, Росияна работи като телевизионен кореспондент, включително за ТВ “Звезда”, която е собственост на военното ведомство. През ноември 2017 г. тя извади големия късмет да получи позицията прессекретар на министерството на отбраната – работа, за която мнозина мечтаят.

Забележителния вид на Марковска също ѝ създава някои проблеми. “Тролове” наводниха социалните мрежи, отправяйки подозрителни коментари за нейното издигане и въпроси за опита на младата журналистка да се ориентира в доминираната от мъже среда във военното министерство.

Сега младата красавица ще трябва да демонстрира устойчивост и способност да издържа на интензивния медиен интерес. Това, разбира се, е нещо, с което всеки прессекретар трябва лесно да може да се справя. / Russia Beyond 

Росияна Марковска , Instagram

ПО ТЕМАТА:

Запознайте се с приятелката на Владимир Путин (ГАЛЕРИЯ)

 

 

 

Последни от Свят

Отиди Горе