Тръгна петиция за забрана на НПО-та и прекратяване дейността на Джордж Сорос в България

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Тръгна петиция за забрана на НПО-та, които прокарват вредни за децата ни норвежки експерименти

В социалната мрежа Фейсбук се появи петиция, която има за цел „Прекратяване дейността на милиардера Джордж Сорос в Република България!“. Петицията вече има дори и Фейсбук група създадена към нея „Вън чуждите НПО-та от страната, в името на семейството и децата“. Исканията са за забрана на НПО-та в България, които извършват вредни за страната вмешателства и чрез парите, които получават от чужбина корумпират политиците ни, за да приемат вредни за страната и нацията ни решения.

Ето какво пише в петицията:

„Антибългарските НПО-та трябва незабавно да се забранят в страната!
Представителите на тези организации ползват чуждестранни средства и прокарват политики в разрез с нашите националните интереси. Присвояват си правото да изразяват гласа на гражданите, за което никой не ги е упълномощавал, освен техния създател Джордж Сорос. От тази тяхна дейност, подкрепяна от настоящото и предишни правителства, българското общество страда. Извършват се реформи и вмешателства под тяхна диктовка във всички сфери на обществения живот. Изводът, който се налага е, че тези организации са вредни и тяхната дейност трябва да бъде прекратена.
Ние от фейсбук групата „Вън чуждите НПО-та от страната, в името на семейството и децата“ се обръщаме към Председателя на Народното събрание, г-жа Цвета Караянчева, да разгледа и внесе, ако е необходимо, в Народното събрание за гласуване, по съответния ред, тази петиция.
Предварително Благодарим!“

 

Линк към самата петиция за подпис: peticiq.com/прекратяване дейността на милиардера Джордж Сорос в Република България!

 

ПО ТЕМАТА

НПО-та ще отнемат децата ни под формата „мерки за закрила“. Нужен е само анонимен сигнал

Законът за социалните услуги легитимира еничарството: Чуждестранни „доставчици на услуги“ ще отнемат децата ни и ние ще им плащаме за това

НПО превземат държавата или защо Норвегия е толкова корумпирана

ВНИМАНИЕ! Бг чиновниците предават наши деца на Норвегия реално при живи родители (ДОКУМЕНТИ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Несуверенна демокрация и политическо еничарство | Около 38 000 са неправителствените организации в България