«Това трябваше отдавна да се случи» Какво накара малко руско селце да въстане ? (ВИДЕА)

в Свят
Loading...

В Чемодановка започна война! Жителите „обявиха война” на циганите

Макар че това отдавна трябваше да се случи. Местните жители буквално въстанаха срещу циганите, които започнаха масово да закачат нашите руски деца и бащите просто защитиха дъщерите си! Това, което стана в селото е трудно да бъде описано с думи. Пострадаха и невинни, немалка част от жителите на селото понесоха и материални щети. Полицията и “Бърза помощ” едва сега влязоха в селото…

Пост с този текст бил качен в руската социална мрежа “ВКонтакте” оня ден късно вечерта. След което, за това, което се е случило тогава в малкото селце Чемодановка в околностите на Пенза /население ок. 700 000 жит., градът се намира на ок.650 км. югоизточно от Москва/, научава цяла Русия.

Село Чемодановка, Пензенска област /население по данни от 2010 г., малко над 6 000 д./, разположено край федералната магистрала М5, вечерта на 13 юни става мястото, в което избухва жесток конфликт между местното население и цигани, настанили се в селото.

Според версията на местните, масовият бой бил причинен от случка, разиграла се край селския водоем – циганин се опитал да завлече малко руско момиченце.

“Когато мъжете научиха за това, те, разбира се, се възмутиха и решиха по мирен път да приключат този въпрос веднъж и завинаги. Група от тях се отправи към жилището на предполагаемите виновници, но разговор помежду им не се получи: посрещнали ги агресивно настроени цигани, въоръжени с огнестрелно оръжие и ножове, някои от тях започнали да хвърлят по нашите и камъни. Един от нашите бил намушкан с нож, а на друг главата била разбита от паве”, разказа жител на селото на кореспондента на “Аргументы и факты”.

Впоследствие, циганите намушкали с ножове още няколко жители на селото, един бил пребит от бой, в погрома над руснаците се включили и още цигани, въоръжени с брадви и също с ножове. Двама руснаци били откарани в реанимацията на местната болница, циганите запалили и над 20 леки коли на местните.

Наплашените местни се обърнали за помощ към губернатора на Пензенска област Иван Белозерцев чрез профила му в Инстаграм, ОБАЧЕ КАЧИЛИ И ЗОВ ЗА ПОМОЩ В РУСКИТЕ СОЦИАЛНИ МРЕЖИ КЪМ ЖИВЕЕЩИТЕ НАБЛИЗО ДО СЕЛОТО ПЕНЗЕНЦИ и както по всичко личи, прочутият руски зов “Наших бьют!” /”Бият нашите”/ отново е проработил безотказно: “Вече двама наши са полумъртви – единият намушкан с нож, другият прострелян, лекарите казват, че нямат шансове… Запалиха 20 автомобила, полицията не може да се справи, кмета подаде оставка. Помогнете ни. Молим ви, анонимно…”.

След което вече става наистина страшно: 5 000 човека от близката Пенза и околностите пристигат моментално в селото, един циганин е убит и т.н.

Областният главатар на циганите Андрей Огли по най-бързия начин качва в соц.мрежи видеообръщение, в което поднася “съболезнования” за убитите местни жители, налага се да дойде и гвардията, за да опази циганския катун от вбесените руснаци.

ВИДЕО:

 

Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе