Това се нарича инвазия! Инвазия срещу Освободителката ни — Русия! Господарите на Нинова САЩ и НАТО са обградили Русия – все едно е творения на дявола

в България
Loading...

Господарите на Нинова САЩ и НАТО са обградили Русия

Рракетният разрушител USS Donald Cook на САЩ, който днес навлезе в Черно море, все едно морето му е бащиния

САЩ и НАТО превърнаха Черно море в буре с барут, което във всеки момент ще избухне.
Това се нарича ИНВАЗИЯ!
Инвазията е срещу Освободителката ни – Русия.
А родните политически отрепки се карат със стил и маниер на селски клюкарки на вече инфантилна ментална възраст на пейката пред блока КОЙ ЗАПАДЕН изтребител да закупи България – т.е. да го закупи бедният български народ.
Родните политически грешки на природата НЕ казват нито дума срещу ВОЙНИТЕ, чийто автори са САЩ и НАТО.
На другата снимка е Корнелия Нинова почти в братска прегръдка с посланика на САЩ в България – щастлива и доволна е.
Ухилена е, защото са доволни от вярната й служба – за пореден път Нинова не обели нито дума срещу САЩ по въпроса за инвазията, посегателството срещу Русия, срещу безпардонния и единствения милитаристичен алианс в света НАТО, които обявиха Русия за Враг Номер 1.
Господарите на Нинова САЩ и НАТО са обградили Русия – все едно е творения на дявола.
Що за политически КАСТРАТ сте си избрали за председател, другари от БСП?!
Нинова превърна БСП в политически евнух с изцяло отрязани политически полови белези. Тя НЕ громи войните на САЩ и НАТО, тя “громи” процедурата на ГРОБ за F-16, която била неправилна… И цялото БСП като в безумен ТРАНС се “бори” не срещу войните, а за “ГРИПЕН” на лобиста Радев…
Какъв театър на абсурда!
Нинова превърна БСП в безполов политически субект, в обслужващ персонал, чиято цел е да служи вярно на античовешкия алианс НАТО и да не е в състояние да произвежда потомство. Защото тотално кастрираните НЕ могат да имат потомство.
Нинова изпълни поръчката на Хилъри.
Въпросът ми е: не защо позволявате, а докога ще търпите Нинова да продължава да преформатира Партията и да я превръща в политически ПРИМАТ, другари от БСП!

 Петя Паликрушева, Фейсбук

Loading...

Последни от България

Отиди Горе