Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Това може да е последният път, в който да можете да си позволите цял Биткойн

в Крипто
Loading...

Биткойн води сериозна борба от 2018 и изглежда, че това няма да приключи скоро. Въпреки това, много експерти, инвеститори и анализатори прогнозират, че активът има светло бъдеще.

Един от инвеститорите, Джош Рейджър, отново говори за бъдещето на Биткойн. Джош публикува на страницата си в Twitter, че настоящата цена може да е последната възможност за инвеститори преди цената да стане твърде висока.

https://twitter.com/Josh_Rager/status/1095063870232817665

Според Джош, биткойн ще стане недостъпен за повечето хора до 2021, тъй като цената ще се покачи много високо от тази година нататък, добавяйки, че “глобалните доходи на домакинствата са спорни, независимо, че спекулативната стойност на биткойн може да бъде недостъпна за повечето.”

Друг китайски инвеститор и биткойн милиардер Джао Донг наскоро каза, че биткойн ще достигне $50 000 до 2021 и подобно на Джош каза, че сега е подходящият момент да се купува преди цената да започне да се покачва до 2020. Той също така прогнозира, че Биткойн ще започне да нараства през 2019, но значителния ръст ще бъде до 2020 преди големия удар през 2021.

Предположенията може да са в резултат на неотдавнашния интерес към крипто от страна на институционални инвеститори като американските пенсионни фондове, които наскоро инвестираха в крипто фонд в САЩ. Неотдавнашното пускане на JPM Coin от банковия гигант JP Morgan също доказва, че институциите навлизат в криптовалутната индустрия и бъдещето е светло за инвеститорите.

Докато всичко изглежда прекрасно от тук насетне, Биткойн в момента се търгува малко над $3,600. Въпреки че целият пазар започна да нараства успоредно с Биткойн, имаше внезапно спиране и сякаш отново изглежда, че тенденцията ще бъде възходяща. Това може да е само закъснение, предназначено да даде на потенциалните инвеститори повече време да налеят парите си, както каза Джош.

С толкова много последователни прогнози за ценовия скок на Биткойн, ще бъде разумно за тези, които се интересуват от актива, да инвестират сега, преди да започне рязкото покачване. Някои хора обаче се чувстват по-удобно да инвестират, когато цената вече се изкачва.

Въпросът е кога точно ще започне бичия пазар, тъй като цялата крипто общност искрено очаква това с нетърпение? Cryptodnes.bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе