Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Това е снимка на българския самолет ЛАЗ-7

в България
Loading...

Той се произвежда в България между 1948 и 1954 г., служи на въоръжение в българската армия, дело е на българския конструктор Цветан Лазаров и всичко в него е българско производство. България започва и да го изнася, като ЛАЗ-ове са продадени на Полша, Унгария, Чехословакия, Югославия и Египет. Общо за 6 години произвеждаме 313 самолета ЛАЗ.

Но това всъщност е вторият български самолет. Първият е ДАР-3, произвеждан между 1936 и 1940 г., макар и в доста по-ограничени количества.

Какво се оказва? И царска, и комунистическа България произвеждат свои самолети, като поддържат мощни армии. За разлика от тях днешна колониална, т.е. демократична България, под мъдрото управление на американското посолство унищожи армията си и сега се готви да купи 8 (осем) американски самолета, произведени по модел от 1967 г. – при това на цена като за една атомна централа. Но нека благодарим на колонизаторите си – ако бяха решили, можеше да накарат жалките престъпни типове от коалицията ГЕРБ-МВРО-ДПС, които ни управляват, да купят и самолети от Първата световна война, при това за двойно повече пари.

Давам този пример, за да стане ясно за пореден път от какво се нуждаем най-много ние българите – от независимост и свободата сами да вземаме решения за бъдещето си! Затова се борим ние от Възраждане и ще го постигнем! Иначе американците и техните български подлоги ще ни доунищожат като народ и държава!

Костадин Костадинов, Фейсбук

ПО ТЕМАТА

БЪЛГАРИЯ, която изгубихме – само ЦИФРИ и ФАКТИ

 

 

Последни от България

Отиди Горе