Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Унизени сме като третокласна африканска държава. Реакция – никаква!

в БЪЛГАРИЯ

Гледам, слушам, чета да има някаква реакция от ГМР или фитката Външна на наглото изявление на краваря Дейвид Хейл, че щели да ни променят Конституцията.

Няма! Продължава да се фотка и да плещи глупости!

Това е пряк удар срещу суверенитета на България. Надявам се да има кой да преведе думата на ГМР и гербопитеките.

България е унизена като третокласна африканска държава. Реакция – никаква! Няма дори смънкано обяснение, че те не искали това да кажат или искане за извинение – официално! Подлогите на краварите не смеят дори да вдигнат поглед, когато ги наритват в лицето пред очите на целия свят!

Конституцията може да се променя само от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ОТ СУВЕРЕНЪТ на тази земя. Която все още е българска, кравари! Нищо, че сте се разположили нагло в нея с военните си бази. Историята показва, че много бързо може да си приберете партакешите и да отпрашите към другата част на планетата. Нима краварският политик иска да обяви на света, че сме напълно подчинена колония? Която върви срещу интересите си, само и само да е угодна на господаря си Чичо Сам?

Недопустимо е подобно нагло изявление да остане без последствия. Всяка една друга държава би връчила незабавно нота на краварското посолство и би изгонила като бясно куче Мустафата, която и без това само се хили неадекватно и се фотка с наместника на Тръмп. А, да, и точи баници. Дали някой е обяснявал на Мустафата, че като посланик е ДЛЪЖНА ДА УВАЖАВА ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО Я ИЗПРАЩАТ! И не може по такъв нагъл начин да се бърка?

И искам да знам С КОГО ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ е обсъждана подобна промяна! За да може да им се повдигне обвинение в ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА!

Това, което правят краварите, е да настройват целият български народ срещу себе си. Народ на повече от 13 века, с история, която краварските мозъци дори не могат да осъзнаят! Има къщи и крепости в България, много по-стари от престъпната им държава. И основатели на България са войни, бойци, а не престъпници и леки жени!

ИСКАМ НЕЗАБАВНО ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА ВРЪЧИ НОТА НА ПОСОЛСТВОТО НА САЩ И ДА ИЗГОНИ АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА! Или да се извинят. Смирено! Защото много са се опитвали да подценяват България. Един даже при опитите си се е превърнал в чаша!

Адв. Елена Гунчева

4 Коментари

 1. Целият свят са настроили срещу себе си – не само България!
  Тези дни гледам и се чудя – как е възможно да заявяваш открито (и нагло), че си наредил да бъде убит без съд и присъда, без право на защита човек, който не ти харесва?! В мирно време и не във война! Нима е възможна такава наглост!? Нима може да има по-голямо безочие!?
  Акъла ми не го събира…

 2. Ми то и аз НАСТОЯВАМ извънземните да си взимат луната и да си ходят, ама ей го на… пълнолуние :).

 3. Да, това е нагло, безпардонно, пряко, откровенно посегателство, или опит за посегателство на суверенитета на България, над исконните права на суверена – българския народ, който единствено и само той НАРОДЪТ има правото и задължението да пише, променя и гласува най-висшия закон – КОНСТИТУЦИЯТА НА РБЪЛГАРИЯ.
  Но,….за сведение на незнаещите и непомнещите през 2009г. лицата Джема Грозданова, зъботехничка, Цецка Цачева, бивш номенклатурчик на БКП и бивш председател на НС и бивш кандидат за президент, както лицето Бойко Методиев Борисов, са подписали важен документ за продажбата на пълния суверенитет на България, с изключение на дипломатическите мисии, имотите им и терените, които притежават.Мисля, че документът е подписан с МВФ.
  Има един умен, последователен и страшно упорит българин–Райчо Марков, който от 2012г. ежедневно и ежечасно призовава за излизане от ЕС и НАТО.Не само призовава, но обяснява защо е наложително и как да го направим.Създаде и партия БТР – България на труда и разума, създал е и дългосрочна ПРОГРАМА за политическото, икономическото и социално развитие на България. Всичко по тази програма може да се осъществи и да стане реалност, но първо трябва да унищожим чудовището, което сега нас ни унищожава, ако сте чели приказки за чудовища, за триглавия змей, за ламята с девет глави…..Не ме питайте, как ще излезем от НАТО и ЕС, защото според повечето това е мисия невъзможна, просто прочетете в сайта на БТР и в личния блог на Райчо Марков и се гответе за утре, за по-доброто утре. А, пък зам.директорите от държавния департамент на САЩ, барабар с президента им…да го духат( това е тяхна фраза).

 4. САЩисаните съвсем изТръ(м)пнаха. . .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.