Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

С колко ще се вдигнат доходите на Ахмед Доган?

в България
Loading...

От 1-ви ноември, който идва следващата седмица. Наскоро ви разказах и показах, как към днешна дата той гуши по 2 361 лева на ден, от новата си играчка ТЕЦ “Варна”, която НИЩО НЕ ПРАВИ. Но преди да разберете, с колко на ден ще продължи да се обогатява любимеца на американския посланик вижте първо, с колко обедняваме всички ние напоследък.

* данните за октомври, на фоновата, сивата графика са до датата в заглавието на основната графика.

Видно от числата на фоновата, сивата, със стълбчетата графика цената за октомври е ДВА ПЪТИ ПО-ВИСОКА от тази през март!Това се дължи на факта, че догановата ТЕЦ “Варна” не включва в мрежата обещания студен резерв, за който получава парите, за които ви казах по-горе.

И така! Ако умножите най-долното ляво число от горната таблица на най-долното дясно число, пак от нея, ще разберете новият месечен доход на любимеца на американския посланик, от 1-ви ноември, само от този “бизнес”

От долното видео можете да си припомните дружбата между тези две звезди, разказана от трета.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

Последни от България

Снимка на деня

Loading... Манфред Вебер и Спящата Красавица. Манфред Вебер и Спящата Красавица. Голяма
Отиди Горе