Съд разреши на Ахмед Доган да обича Теменужка Петкова

Заради предоставения кух “студен резерв”, през който раздавачът на порциите прибра от нашите джобове над 50 милиона лева, за последните две години. Едно кухо НПО, с помпозното название “Антикорупционен фонд”, а на практика – фирма за платени услуги е разиграло пиеска, за да укрепи любовта между двамата. Ето как става това (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Много над 80% от населението (сещате се кои?) веднага решиха, че има победа на “правосъдието” над политико-енерГЕПИйната мафия, както това се представя от “медийните” им партньори. Но на практика имаме затъване в блатото на мизерията.

Тънкият момент е в това, какъв въпрос е задало кухото НПО на съда и защо той е уважил искането за разкриването на информацията. Точно това съм подчертал с червена линия в карето на снимката, където четете първият абзац от днешното съобщение.

Защото нито Нуша, нито ТЕЦ “МИ2” са отказвали договор за предоставяне на студен резерв. И да искат не са могли да го сторят. Причината е елементарна! Преди ДОГОВОРА има ТЪРГ и ако не го спечелиш няма и договор. Елементарно, Уотсън! Друг е въпросът, че на територията търговете са дирижирани и предварително се знае, кой, какво и как. Но това трудно се доказва, а още повече това ще стори едно кухо и поръчково НПО.

Истинският въпрос е, защо министърката подписва заповед за увеличаването на студения резерв, за да може любимият и Меди да се уреди на хранилката. Ето тук е заровено кучето! Авторът на този блог и още един буден гражданин направихме всичко възможно за да разплетем това престъпление, но … вижте сами.

Поискахме от министърката да ни предостави заповедта за увеличаването на размера на студения резерв и тя ни я даде.

Но даже и сега, след този титаничен и брилянтен труд, ако предоставим всички тези доказателства на български съд той НЯМА да задължи министърката да ни предостави критата информация. Защото въпросите са поставени правилно, кратко и ясно!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)