Съд разреши на Ахмед Доган да обича Теменужка Петкова

в БЪЛГАРИЯ

Заради предоставения кух „студен резерв“, през който раздавачът на порциите прибра от нашите джобове над 50 милиона лева, за последните две години. Едно кухо НПО, с помпозното название „Антикорупционен фонд“, а на практика – фирма за платени услуги е разиграло пиеска, за да укрепи любовта между двамата. Ето как става това (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

Много над 80% от населението (сещате се кои?) веднага решиха, че има победа на „правосъдието“ над политико-енерГЕПИйната мафия, както това се представя от „медийните“ им партньори. Но на практика имаме затъване в блатото на мизерията.

Тънкият момент е в това, какъв въпрос е задало кухото НПО на съда и защо той е уважил искането за разкриването на информацията. Точно това съм подчертал с червена линия в карето на снимката, където четете първият абзац от днешното съобщение.

Защото нито Нуша, нито ТЕЦ „МИ2“ са отказвали договор за предоставяне на студен резерв. И да искат не са могли да го сторят. Причината е елементарна! Преди ДОГОВОРА има ТЪРГ и ако не го спечелиш няма и договор. Елементарно, Уотсън! Друг е въпросът, че на територията търговете са дирижирани и предварително се знае, кой, какво и как. Но това трудно се доказва, а още повече това ще стори едно кухо и поръчково НПО.

Истинският въпрос е, защо министърката подписва заповед за увеличаването на студения резерв, за да може любимият и Меди да се уреди на хранилката. Ето тук е заровено кучето! Авторът на този блог и още един буден гражданин направихме всичко възможно за да разплетем това престъпление, но … вижте сами.

Поискахме от министърката да ни предостави заповедта за увеличаването на размера на студения резерв и тя ни я даде.

Но даже и сега, след този титаничен и брилянтен труд, ако предоставим всички тези доказателства на български съд той НЯМА да задължи министърката да ни предостави критата информация. Защото въпросите са поставени правилно, кратко и ясно!

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)