Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Сумата, която Coinbase е прибрала от такси е шокираща

в Крипто
Loading...

Базираната в САЩ борса за криптовалути Coinbase, е генерирала близо $2 милиарда от такси за търговия от 2012 г. 

Изпълнителният директор на Coinbase, Брайън Армстронг, каза на Vanity Fair в интервю, публикувано на 23-ти октомври, че борсата е генерирала близо $2 милиарда, само от таксите за търговия, откакто компанията е пусната – през 2012 г.

Армстронг наблегна на фокуса на компанията върху производството на водеща в индустрията технология, която той счита, че е основен катализатор за успеха на борсата.

Той каза:

Повечето от тези печалби се връщат обратно в бизнеса, за да създаваме нови продукти. Искам Coinbase да бъде компания на постоянни иновации.

В допълнение към обсъждането на успеха на Coinbase, Армстронг постави под въпрос натиска на американските регулатори срещу потенциалното стартиране на дигиталната валута на Facebook – Libra. Той каза, че би предпочел САЩ да „приемат тази област на иновациите“:

“По света има много хора, които са небанкирани или недостатъчно обезпечени […] Надеждата ми е САЩ да приеме този вид иновации, дори ако идва от компания като Facebook, от която най-вероятно не са непременно доволни.”

Coinbase е един от останалите привърженици на Libra Association, след масовото напускане на PayPal, Mastercard, Visa, eBay и Stripe.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе