Студентка от Великобритания продава девствеността си, родителите я подкрепят (ГАЛЕРИЯ/ВИДЕО 18+)

в Лайфстайл
Loading...

26-годишната студентка Жасмин твърди, че е девствена и се продава на правилен богаташ, родителите ѝ я подкрепят


Британска студентка иска да продаде своята девственост на онзи, който даде най-много в интернет. Тя твърди, че решението ѝ е подкрепяно от нейните родители. 26-годишната Жасмин казва, че „ѝ е писнало да чака правилния мъж“ и се надява да събере милиони, за да си осигури бъдещето. Така тя ще стане поредната жена, следваща сериозно притеснителната мода с търговия с девствена плът, пише в. „Сън“.

Жасмин споделя: „Наистина уважавам дамите, които се държат традиционно и чакат за секс след брака. Аз бях една от тях. Наистина исках да изчакам правилния. Но вече не ми се чака. Затова избрах друг начин, който да ме направи щастлива. Сигурна съм в решението си“.

Жасмин, която твърди, че учи в Лондон, добавя: „Нека да бъдем честни, кой не би предпочел да направи някой друг милион за първия си път, вместо да го направи с някой, който и без това ще си тръгне?“.

Студентката твърди още, че родителите ѝ я подкрепят.

По думите ѝ, те са на мнение, че тя вече е голяма и може да взима сама решенията за своето бъдеще. Те също се съгласяват с нея, че е по-добре да продаде девствеността си, отколкото да я даде на някой, който след това ще я изостави.

Във видео, публикувано в сайт за аукциони, Жасмин нервно си оправя косата и обяснява, че иска да пътува, а после да стартира частен бизнес. Сред любимите ѝ дестинации са Азия, Америка и Дубай.

Жасмин продава девствеността си чрез противоречива агенция за жени ескорти в Германия, която по-рано тази година продаде 18-годишната моделка Александра Кефрен.

Александра Кефрен
Оттам уверяват, че Жасмин преди акта ще бъде проверена от лекар, за да се гарантира, че всичко е наред. Само няколко дни след старта на търга, за девствеността на Жасмин вече дават над 90 000 британски лири. /БЛИЦ/ ВИДЕО с британката може а видите ТУК.
Loading...

Последни от Лайфстайл

Отиди Горе