Строят паметник на последния президент на САЩ в София

в Любопитно

В София ще има паметник на Джон Кенеди, 35-ия президент на САЩ, управлявал Америка от 1961 до убийството му през 1963 г.

Такава инициатива лансира американският посланик Ерик Рубин на прощална среща с Центъра за психологически изследвания на прощално събитие, състояло се преди ден.

Дипломат номер 1 на Вашингтон напуска страната ни, след като му изтече мандатът.

Мястото за паметника на Кенеди ще бъде допълнително уточнено, след като процедурата мине през Столичния общински съвет. Предполага се, че ще е в центъра или до бюста на 40-ия президент на САЩ (1981-1989) Роналд Рейгън в Южния парк, който бе открит преди 2 години.

Посланик Рубин вече се е срещнал със столичния кмет Йорданка Фандъкова по въпроса, а за реализиране на идеята ще се създаде инициативен комитет.

Както е известно, Херо Мустафа от Калифорния ще бъде новият извънреден и пълномощен посланик на САЩ в България. Тя е номинирана за посланик от президента Доналд Тръмп.

Г-жа Мустафа е дипломат от кариерата. В момента е заместник-ръководител на посолството на САЩ в португалската столица Лисабон. Преди това тя е била съветник по политически въпроси в американското посолство в Индия. Дир. бг

ПО ТЕМАТА:

”Самата дума ,,тайна” е отвратителна в едно свободно и отворено общество… каквото сме всъщност и в исторически план… се дистанцираме от разни тайни общества, тайни заклинания… и тайни разработки. Защото сме противници на световния… монолитен и безмилостен заговор. Това е система, която мобилизира… огромни човешки и материални ресурси за построяването на една плътна и високоефективна структура. Всички планове и подготовки остават скрити. Всички грешки са погребани дълбоко. На дисидентите са запушвани устите. Не се правят разходи, слуховете се заглушават, няма разкрити тайни.”

Джон Ф. Кенеди – Последният Президент на САЩ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

АКО ТОЗИ ”паметник” БЕШЕ ИЗВЪН ОГРАДАТА на ”us” ембасито АЗ ЛИЧНО БИХ ГО РАЗРУШИЛ И ПРЕПИКАЛ!.

Последни от Любопитно

Отиди Горе