Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Страх и паника сред регулаторите – дойде ли времето на криптовалутите?

в Крипто
Loading...

Водещият на “Crypto Trader” по CNBC казва, че американските лидери сега са в състояние на паника вследствие на възникващата революция на дигиталните активи.

Ран Нoйнер споделя за новото предложение, наречено “Дръж технологията далеч от закона за финансите”, показва колко отчаяно законодатели се опитват да запазят статуквото.

Смята се, че черновата на законопроекта се разпространява сред членовете на персонала на Камарата на финансовите служби и все още няма спонсори. Той би въвел забрана на големите технологични компании да създават, поддържат или използват дигитални активи, чието предназначение е да бъдат средство за обмен. Фирми, които нарушават условията, ще бъдат обект на глоба от $1 милион на ден.

Нойнер казва, че Libra на Facebook вече принудиха всяко правителство по света да вземе сериозно крипто активите, тъй като Дейвид Маркъс, шефът на проекта Libra, се готви за явяване пред американските законодатели във вторник.

Независимо дали ви харесва или не, тази седмица Facebook изпраща Дейвид Маркъс да представлява цялата крипто индустрия пред Конгреса. Бъдете сигурни, че ще има огромно влияние върху цялата индустрия в световен мащаб въз основа на неговите показания. Facebook събуди регулатори по целия свят. Търгувайте внимателно. 

“Биткойн бикът” и основател на Morgan Creek Digital, Антъни Помплиано, е съгласен, подчертавайки забележителното влияние, което Биткойн оказа върху световните финанси от създаването му преди десетилетие.

Дейвид Маркъс ще бъде единственият човек в света, който ще защити дигиталните валути във вторник пред най-мощната група законодатели в историята. Един човек, който се опитва да обясни защо и как светът се променя. В какви времена живеем!

Cryptodnes. bg

Последни от Крипто

Отиди Горе