Странно непознато същество заснето в Индонезия (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Това странно същество с призрачни пипала е ужасило семейство, след като го забелязали да пълзи в дома им. Съществото е заснето с камера, докато пълзяло по тавана и до прозореца на един дом в Бали, Индонезия по време на силна буря.

Собственикът на къщата Хари Тое каза, че създанието, което прилича на ужасяващото “Shadow Monster” от поредицата на Netfix sci-fi horror Stranger Things , изглежда, че търси безопасно място за престой. Отвън бушуваше буря и дъждът се увеличаваше.

Той каза: “Ще го оставя в къщата ми, но само за през нощта. Не искам да изплаши гостите ми.”. Хари каза, че не е успял да идентифицира крилатото създание, и добави, че „Изглежда като извънземно. Това не е нещо, което някога съм виждал. Не мисля, че идва от този свят.”

И все пак. За извънземно да говорим е малко прекалено. Но за непознат земен вид е много по-вероятно, за да бъдем обективни. Може би става въпрос за вид молец – макар и един от непознатите. Наскоро учените му дадоха дори фиктивно име – “Creatonotos gangis”. Все още този странен вид е много рядък, за да бъде напълно проучен. Те имат червени или жълти тела, но са най-известни с четирите пулсиращи пипала, които се появяват от задната част, когато се чувстват възбудени и искат да правят секс. Прозрачните и тъмни петна са всъщност ароматни жлези, които изтласкват феромони, а косъмчетата разпръскват миризмата към женските молци. Но тези констатации за сега са все още предположения.

Руските рибари публикуват ужасяващи клипове от странни дълбоководни находки.

Петър Симеонов, Peshakoffstudio

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе