СССР ще бъде събран отново, многоходовият план на Путин

в ПО СВЕТА

Процесът на паспортизация на «постсъветското пространство» тръгна. Бавно, но правилно.

Да си припомним за една статия, в която се твърдеше, че руско гражданство рано или късно ще получат всички, които са родени в СССР.

В статията се казва, че всеки, който е роден в СССР, вече ще може да получи руско гражданство. Няма да има нужда да събира документи за потвърждаване, че човекът се е отказал от чуждо гражданство. Информацията бе публикувана в «Комсомолска правда».

Според източника, комитетът по националностите в Държавната дума на Русия е одобрил проект, налагащ опростена процедура за получаване на гражданство на РФ за всички, които говорят руски. Според документа, налице е план да бъдат внесени промени в два закона.

Лично президентът на Русия Путин бил издал заповед да се започне създаването на закон, това се казва в пояснителните бележки.

«Говорещи руски език» да се считат хора, които са родени на територията на Русия и в бившия СССР, същото да се отнася и за техните кръвни роднини, а също за родените в нашата страна».

Нещо повече, предполага се, че те ще могат да получат жителство без документално потвърждение, че се отказват от гражданството на друга държава.

Всичко това бе съобщено преди няколко месеца. Буквално в последните седмици бяха получени няколко потвърждения на това, че тази програма се осъществява реално. Да, не е бързо, но програмата върви напълно уверено.

Миналата година бе публикувана още една информация по повода: руският «Държавен знак» е получил заповед да отпечата едновременно 30 милиона нови руски паспорти…

Преди месец мнението, че опростена процедура при получаването на руски паспорти ще получат жителите на целия ЮгоИзток все още беше прогноза. Сега вече се превърна в убеденост.

Очевидно процесът е планиран отдавна и сега е времето за неговата практическа реализация.

«Бъдещето на света — това са държави с не по-малко от 300 милиона човека, чието ядро е във ВПК, армията, спецслужбите и науката. Тези държави трябва да комбинират йерархичните и институционални, както и мрежовите принципи на организация и да прераснат в териториални анклави, разхвърляни по целия свят. Това е и новият световен ред, алтернативен на англосаксонския капитализъм, на психоинформационния тоталитаризъм на глобалистите, този нов световен ред ще замени последните», А. Фурсов.

Това е казано през 2011 година.
Обективната потребност от Евразийския съюз е без всякакво съмнение.

Да се съберат всички «трохи» в едно, както това бе направено през 1930-те години — 15-20 години след разпадането на Руската империя, когато малки и големи хищници по съседство започнаха да ръфат от руската историческа територия цели късове.

Дойде време те да бъдат събрани.

Превод и редакция, Петя Паликрушева News Front