„Союзмултфилм” реши да снима продължение на „Ну, погоди!” и на „Чебурашка”

в Любопитно
Loading...

Филмовото студио „Союзмултфилм” ще снима продължението на популярните любими анимации „Ну, погоди!”, „Чебурашка и крокодил Гена” и някои други, съобщи председателят на борда на студиото Юлияна Слащева.

„Союзмултфилм” реши по този начин да отбележи 50-годишнината от емблематичните анимационни филми. Слащева отбеляза, че в допълнение към новите епизоди на анимациите, зрителите ще очакват и оригинални нови серии.

„Ние мислим как да дадем нов живот за всеки от франчайзите, особено за юбилея, който отбелязва кръглата дата”, заяви Слащева.

Тя добави още, че филмовото студио задължително ще снима продължение на любимите анимации, основани на творбите на Едуард Успенски, тъй като неговото наследство предоставя широк обхват за нови истории.

От началото на април миналата година „Союзмултфилм” започна да показва нови епизоди на анимационния сериал „Ваканция в село Кисело Мляко”, пускайки ги в социалните мрежи на канала на филмовото студио. Премиерният епизод още в първите часове придоби повече от 1 милион гледания.

Превод: В.Сергеев, Поглед.инфо

 

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе