Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Социална Европа била причината за емиграцията на българите, а не липсата на социална държава у нас (ВИДЕО)

в България
Loading...

«Следващият европарламент ще бъде още по-син и още по-кафяв, а това означава минимизиране на всички шансове за завръщане на Социална Европа. А у нас? Ние имаме нужда от голяма победа на улицата. Това няма да стане с компромиси и дипломация. Няма да стане и със страх и мишкуване. Включително в депата на градския транспорт, където умират, но не протестират.

Междувременно разбирам, че Бисер Петков лансира тезата, че случващото се в градския транспорт е доказателство, че извънредния труд ТРЯБВА да се увеличи двойно. Мне, трябва да направим така, че ТЯХ да ги е страх, дори да си помислят за такива идеи, камо ли да ги налагат.»

КТ “Подкрепа” към зрителите на Българска свободна телевизия: “Никой не може да им отнеме повече от това, което им е отнето”.

Ваня Григорова, КТ "Подкрепа" към зрителите на Българска свободна телевизия: "Никой не може да им отнеме повече от това, което им е отнето".

Vanya Grigorova, КТ "Подкрепа" към зрителите на Българска свободна телевизия: "Никой не може да им отнеме повече от това, което им е отнето".

Публикувахте от Българска свободна телевизия в Сряда, 13 февруари 2019 г.

Последни от България

Гласувайте за нашето момиче!

Loading... Масмедиите мълчат, че впечатляващата с душевност, интелигентност, способности и неподправена българска
Отиди Горе