Соросоидите от всички партийни цветове са в амок! Тръмп ще бъде в Москва за Деня на Победата! Приел е поканата на Путин

в СВЯТ

Президентът Тръмп прие радушно поканата на руския президент Путин да посети Москва за Деня на Победата през 2020 г., когато се отбелязват 75 години от разгрома на хитлерофашизма. Двамата лидери обявиха, че стоплянето на отношенията между САЩ и Русия е в интерес на целия свят. Доктрината „Тръмп“ в действие – ожесточена конкуренция в един многополюсен свят, в който геополитическите отношения се определят от балансите, противоречията, но и взаимното зачитане на трите суперсили – Вашингтон, Москва, Пекин. Соросоидите от всички партийни цветове са в амок. Някой вече скритом пренаписват (за пореден път!) автобиографиите си 

Официалната покана към президента на САЩ Доналд Тръмп да посети Москва за празненствата по повод юбилея от Победата във Великата отечествена война през 2020 г. ще бъде отправена в близките дни. Това съобщи пред журналисти в Осака прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков, предава ТАСС.

„Наистина, както вече стана ясно, президентът Путин покани Тръмп да посети Русия следващата година за 75-годишнината от края на Великата отечествена и Втората световна война“, заяви Песков.

По думите му президентът Тръмп е приел позитивно думите на руския си колега и е заявил, че „ще очаква официално покана“.

Песков подчерта, че официалната покана ще бъде отправена „разбира се, в близките дни“.

Борислав Цеков, Фейсбук