Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Содомитите погубиха Европа

в Свят
Loading...

Днес настойчиво ни внушават, че содомията е нормално явление; само религията се противопоставя на това явление, а светът се управлява от града и секса.

В света не властва любовта, а сексът. Думата „секс“ се появила през 1859 г. Това твърди историкът философ и основател на Варшавската школа за история на идеите – Бронислав Бачко.

В края на 18 век случаите на хомосексуалност били спорадични и по скоро се отнасяли до бисексуалността, отколкото привързаност към своя пол.

Във френското издание „История на частния живот. От Великата френска революция до Първата световна война“ пише, че педерастът не спазва хигиената и чистоплътността; той може да бъде познат по телосложението – ханша, отпуснатия сфинктер, дупкообразния анус и формата и размера на пениса, както по късите зъби и дебелите… деформирани устни, които показват пристрастие към оралния секс.

Постепенно содомията се превърнала в отличителна черта на израждащите се аристократи и се превръща в навик на дегенератите.

„Педерастът още повече от любителя на публични девойки изпитва съблазън да избяга от своя кръг; той презира класовите и расовите бариери. Буржоазията се грижи да предпази тялото си от някоя зараза, както аристократите – за благородството на кръвта…“

Прочутите френски психиатри от края на 19 век – Жак Жозеф Валантен Манян и Жан Мартен Шарко смятали педерастите за жертви на лоша наследственост.

Думата „хомосексуал“ се появила през 1809 г. Това не е просто фигура, телосложение, темперамент, но отделна история и стил на живот. Детството и дори вътреутробния живот определят съдбата му. Той не само е грешник, а болен, ако не е носител на лоши гени. Хомосексуалът има нужда от лечение. Създава се специална терапия, във всеки случай индивидуална, основана на хипнозата, гимнастиката, чистия въздух, целомъдрието и дори се използват услугите на проститутки – пише в „История на частния живот“.

През 1850-1880 г. във Франция хомовете били преследвани повече от професионалните проститутки. Описан е един случай с арестуването на един хомосексуалист, който бил осъден на две години затвор.

Въпреки тези мерки някои содомити направили блестяща кариера по времето на Наполеоновите войни. Единият от тримата консули по времето на Консулството – 1799-1804 г. , и един от авторите на Кодекса на Наполеон – Жан Жак Режи де Камбасерес, и прочутият генерал на Наполеон – Жан Андош Жюно, който на 41 години се хвърлил през прозорец.

 

Известни хомосексуалисти

Александър Македонски, Сократ, Леонардо да Винчи, Пьотр Чайковски, Оскар Уайлд, Анди Уорхъл, Фреди Меркюри, Жан Маре, Елтън Джон и мн. други…

Издателство PACПEP

Последни от Свят

Отиди Горе