Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Случайностите не са случайни: Бог знае вашия адрес

в Любопитно
Loading...

 Вселената има много и  невероятни методи  да  събира хората един с друг. В търсене на подходящ дом, работа или партньор в живота, мнозина тръгват на  дълги пътешествия. А в същото време зад кулисите на световната сцена работи Този, който създава идеални за нас връзки.

Случайни събития няма. Съвпаденията – това са вълшебни събития, чийто създател е Бог, който не иска да се покаже. В Плановете на Бог случаят не  играе никаква роля. Всичко, което се появява в живота ви – е резултат от вашите намерения и замисли.

Случайни събития не се случват!

„Случаят – това е псевдоним на Бога, когато той не иска да се подпише със  своето име“

Когато се стремите да изпълните желанията на сърцето си, знайте, че на Вселената са  и  известни всичките ви намерения. Тя  организира събитията в живота ви.

Бог има вашия адрес и всяко ваше  решително намерение се вписва в Голямата Му книга. Направете  сами  всичко, което е по силите ви, без напрежение и суета, а детайлите и  подробностите оставете за Небесния Център.

Когато човек прави всичко възможно за да реализира намеренията си, а след това разчита на помощта на разумните Невидими сили, се случват Велики събития.

Молете се, планирайте, настройвайте се и правете всичко,  каквото можете.  А след това оставете всичко да протича по своя естествен начин – способността ви да правите това е  толкова важна, колкото и молитвата.

Всеки човек, когото ще срещнете по пътя си – това актьор в сценария, написан от вас. Вашата грижа е  само  една –  непрекъснато да подобрявате  сценария, за да може филмът да се получи по-добре. Отговорността за режисурата на вашия филм е само ваша.

Колкото се  може повече чудеса да ви спохождат! Доверете се на Бога! 

 НЕПОЗНАТО

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе