След 20 години ВИС (Младен Маринов) и СИК (Бойко Борисов) постигнаха мафиотско единение в името на грабежа на народ и държава

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА на министъра на вътрешните работи Младен Маринов!

С всеизвестната ни толерантност и коректност, БОЕЦ дадохме 100 минути кредит на доверие на новия вътрешен министър и бивш шофьор и охранител на Мето Илиенски, Младен Маринов. Пет часа след встъпването си в длъжност, Младен Маринов изрече първите си лъжи в ефира на БТВ. Според него ареста на журналиста от Биволъ, Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро, е в резултат нa това, че журналистите не са информирали службите, че ще бъдат на местопрестъплението. Втората лъжа на новоизбрания министър е, че служителите на МВР не са задържали журналистите, а са ги „отвели“ за сваляне на сведения и освободили след като са се легитимирали!

Припомняме , че преди два дни Биволъ публикуваха разговор между главния редактор на Биволъ, Атанас Чобанов и служител на ГДБОП, от който разбираме, че биволите са информирали службите, че ще бъдат там. Разбрахме и че в продължение на часове Стоянов и Биро са държани закопчани с белезници и без право на адвокат и телефонен разговор, въпреки че са се легитимирали с лични и с по две журналистически карти още в първите секунди след появяването на полицаите. Младен Маринов постави рекорд в политическата история на България, като едва няколко часа след встъпването си в длъжност, като министър изговори няколко лъжи и заслужи оставката си.

След 20 години ВИС (Младен Маринов) и СИК (Бойко Борисов) постигнаха мафиотско единение в името на грабежа на народ и държава. „СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА“ Съединение не в името на просперитета на България, а съединението в името на ограбването на България! БОЕЦ няма как да приемем това. Разбираме, че мафиотите и мутрите се разбират помежду си, но нашата позиция винаги е била, че мутри и мафиоти нямат място в управлението.

ОСТАВКА на Младен Маринов и ОСТАВКА на мутренското правителство на Буда!

Георги Георгиев, председател на ГД ‘БОЕЦ”

ПО ТЕМАТА:

Велизар Енчев: Ако главният секретар на МВР не опровергае публикации за професионалната му обвързаност с лица от подземния свят /1991-1997 г./, той не трябва да става вътрешен министър

 

МВР със заря проверка на геройски падналите от ВИС, издигат паметник на Мето Илиенски