Скандална кандидат-кметица от ВОЛЯ

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

https://www.facebook.com/eli.gunchev/posts/2661865000545004

ВЯРНО, ЧЕ ПОЛИТИКАТА СЪЩО Е ДРЕВНА ПРОФЕСИЯ, АМА НЕ ГИ БЪРКАЙТЕ ТОЛКОВА!

Целият ден днес гледам порно снимки. Веднага уточнявам – не по мое желание и търсене, а разглеждайки кротко новинарският поток във фейсбук. И като изскочиха едни моми без дрехи от едната страна на снимките, а от другата – същите моми, ама във формат 18 +, онемях.

Преди няколко седмици пък пик-лива медия излезе с цял порнофилм относно приятелката на един кандидат за кмет. Тъкмо си мислих докъде стига морала на Територията, и се оказа, че това било върхът на айсберга.

Веднага уточнявам, че не съм чак толкова задръстена. Да се снимат жените както им душа иска. И това е работа или пък удоволствие, ама като ги гледам, по-скоро е работа, доста са инвестирали в себе си. Но явно момите са в двоумение коя точно древна професия да изберат – проституцията или политиката. И най-накрая, явно неуспели да решат, се пробват и в двете поприща.

Специално кандидатката на „ВОЛЯ“, чиито снимки се веят в еротични и по-хард еротични снимки във фейсбук, изумявам как изобщо на някого е хрумнало да предложи момата за политик. Че има таланти, е видно от снимките /не от плакатните, от другите/, ама все пак я предлагате да управлява община, а не бардак. За второто безспорно има таланти.

Познавам и доста жени политици /думата „политичка“ нещо не ми допада/, които са се изкатерили до високия си партиен пост от легло на легло. Същото, само където няма фотографски доказателства за това. Но пък и обикновено хората ги знаят как са станали политици.

Неуважаеми мадами, политиката НЕ Е ВАШЕТО ПОПРИЩЕ. Вярно, там най-добре се краде, но дори в политиката има нещо като морал и добър тон. А той изключва дибидюс голите ви снимки с вибратори! Останете там, където сте най-добри – в проституцията.

Извън шегата, считам, че е недопустимо хора, върху чийто морал има дори сянка от съмнение, да участват в политиката, без значение на колко ниско ниво. Защото проститутката почтен човек не може да стане! Не можем да допуснем хора, които са се снимали в порносайтове, да ни представляват пред света и да управляват народа ни. ИМАЙТЕ МАЛКО СРАМ!

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

 

https://www.facebook.com/paskov.plamen/posts/2142341512741322?__xts__%5B0%5D=68.ARBV90W5E485AngLjp6GiURQ-rvwIWcHYazru_ANb0Hxsm8YRqiYhP7O4L80t9Jyi8BUo4tMKPjifJuBkrfcycAXxdcl79_IkuwnN1s4DWPULHvOe7SS3Un14topUH1ErjblBFUEwxncKHOQvkZvp5AljxiZGQUh-T_o7gJT7m7unwHwXLhwx5OQwX5aZkhJJExXXPSRl67F3aD2AsmXVSITwTQF9bM-mnl7fFEOvPrhi_bQQ0hGAHEhF5LDnOaRhUFuhTLmF4kNc8dyGkR0lQW0O5U9tGTr8vDdueDlKc04ihoJYGcP27u6M2NLx6EsruDOGCTnBuQ2tnoBaUhrokslJKQ&__tn__=-R

ОБЩИНАТА КАТО БАРДАК.
със забучен вибратор в причинното място

Вероятно това е била идеята на тези от ВОЛЯ, които са избрали или са се съгласили да излъчат точно този и точно такъв кандидат.
Не знам, дали са далеч от истината, за тази или за другите общини на България. Но ако хората в тази община (да не посочвам с пръст) уважават себе си малко повече от впрегатен и/или грухтящ скот, ще скъсат всички плакати на този кандидат и ВОЛЯ ще получи 0.00 гласа.
И това би трябвало да е най-малкото. Повтарям: ако се имат за уважаващи себе си хора и граждани, разбира се.

Ако се имат за впрегатен и/или грухтящ скот, да си кютат, няма да им е за първи път. Никой не може насила да направи от роба свободен човек и от скотоподобното население – народ.

Второто което би трябвало да се очаква, ако г-н Веселин Марешки и хората имат за половин аспирин акъл и личен морал, е да изтеглят веднага публично, ясно този си „кандидат“, да се извинят на жителите на общината, и да си понесете мъжки неизбежните последствия.

Ако тези две неща не се случат (реакцията на местните и на ВОЛЯ), значи, не сме народ, в момента на власт е скотоподобното грухтящо население, и нищо по-добро нито заслужаваме, нито ще ни се случи.
Противоестествено е даже да си мислите и да се надявате на това.
Защото законът за прехода на количествени изменения в качествени е диалектически закон. А щом е закон, е неотменим и обективен – действа независимо от нашите желания, знания и незнания.

Така, че, ако не искате да ни управляват като бардак, в който сме в ролята на обслужващия персонал, редно е да вземете участие в превръщането на тези количествени изменения в качествени. Да се включите според средствата и възможностите ви в борбата за освестяването на това скотоподобно население и да го върнем в народообразното му състояние, за да застане редом в народо-освободителната борба.

Без тези задължителни предварителни стъпки няма как. Не се и надявайте, защото, както ви казах – противоестествено е.
Въоръжавайте се, но не само с (овче) търпение.

Д-р Пламен Пасков, Фейсбук