Симеонов: На Пентагона не му ли хакнаха сървъра?

в България
Loading...

Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, Пентагона, на който му беше сринат сървъра, заяви лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов по повод хакерската атака срещу НАП

Това са неизбежни актове, тъй като нивото на компютърните специалисти се повишава непрекъснато, добави той.

По думите му приемането на машинното гласуване е било много прибързана промяна. Това беше промяна на коляно. Сега ГЕРБ дава назад, отчитайки рисковете, което носи машинното гласуване. Свидетели сме непрекъснато на промени в движенията на ГЕРБ и трябва да реагираме. При машините рискът е много голям, защото никой не може да гарантира неприкосновеността им. Вчера от една машина си купих кафе за 40 стотинки, пуснах лев, а не ми върна ресто. Виждате – прост софтуер, но… факт. Няма смисъл от това, то не е полезно, заяви Симеонов пред Нова телевизия.

Съпредседателят на Обединени патриоти посочи, че не харесва резките движения на партньорите им от ГЕРБ. Но каква е алтернативата – да излезем от управлението и да оставим държавата в хаос, посочи Валери Симеонов, като уточни, че Обединени патриоти нямат намерение да правят подобна стъпка.

Той коментира и отстраняването на лидера на “Атака” Волен Сидеров като председател на ПГ на Обединени патриоти. Не сме дошли да си начешем егото или да осъществим детските мечти на който и да било от нас тримата. На неговите плещи е възложена отговорността да организира работата на парламентарната група, а той не идва на работа.

ПГ на Обединени патриоти няма председател близо две години. Мисля, че г-н Сидеров трябва да е благодарен, че го освободихме от отговорност, която му тежеше на плещите. Сега групата има двама достойни председатели, заяви Симеонов.

Според него ако партийната субсидия остане 1 лев, малките партии ще загинат. Ще останат само големите партии и тези, които са се сраснали с властта, като ДПС, каза още Валери Симеонов.

По думите му слабият туристически сезон по Черноморието е резултат от лош мениджмънт и лош късмет.

Loading...

Последни от България

Отиди Горе