Секретарката на община Сливница извадила 376 000 лв. за къща за гости

в България
Loading...

«Секретарката на община Сливница Ани Иванова, която е бивша секретарка на община Банкя, е извадила отнякъде 376 000 лв и е дала на подставено лице заем за построяване на къща за гости в с. Гургулят. То не къща, а палат. Почти 1000 км.м. РЗП. Заемът е върнат с европари – 391 160 лв. Интересно е дали тези зависимости се изследват в рамките на проверките на ДФЗ.

Гледайте на живо проверката на КъщиЗаТъщи в с. Гургулят, за която къща секретарката на община Сливница е дала 376 000 лв. заем. Дали изобщо ще се повдигне този въпрос? »

Биволъ

Гледайте и коментирайте на живо проверката на #КъщаЗаТъща в с. Гургулят, за която къща секретарката на община Сливница е дала 376 000 лв. заем. Дали изобщо ще се повдигне този въпрос?

Публикувахте от Биволъ в Понеделник, 10 юни 2019 г.


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

 

Loading...

Последни от България

Отиди Горе