Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Световният заговор на мълчание за НЛО

в Екзополитика
Loading...

В света се е наложила една много странна ситуация. От една страна, много очевидци съобщават, че са наблюдавали НЛО, виждали са кацащи летящи чинии и дори извънземни, които ги управляват.

От друга страна, «липсват достатъчно официални данни» за НЛО и извънземни…

ФБР призна посещения от други измерения (ДОКЛАД)

Причината за този парадокс е фактът, че хората, които са контактували с НЛО, присъствалите на кацането им или влезлите в контакт с екипажите им не са заснели събитията. Много от наблюдавалите НЛО си спомнят за контакта много смътно и откъслечно, сякаш е изтрит от паметта им. Някои от тях са успели да направят снимки или да заснемат видеа, които потвърждават твърденията ми, но никой не е успял да ги публикува. В някои случаи тези наблюдатели са изчезнали, други били обекти на нещастни случаи.

Създава се впечатлението, че някакви влиятелни сили старателно скриват фактите с посещенията на представители на други цивилизации на земята, вземат крайни мерки, за да скрият тези факти, включително и до ликвидирането на неудобни свидетели.

Ние сме лишени от снимки и видеа, които доказват наличието на извънземни на земята, но има изявления на хора от различни правителствени структури, които заявяват, че правителства на различни страни не само контактуват с извънземни., но и си сътрудничат.

Преди няколко години д-р Едгар Мичъл, бившият астронавт в програмата “Аполо” и шести човек, стъпил на Луната по времето на мисията на “Аполо-14”, наруши мълчанието и в прекия ефир на телевизията Fox News заяви, че извънземните съществуват и правителствата скриват тази информация от обществото.
Мичъл тогава беше на 82 години. Освен това той заяви, че СМИ преднамерено дискредитират темата за НЛО.

Едгар Мичъл, космонавт от Аполо 14: извънземни има

Едгар Мичъл: Получихме технология от извънземни. Работим с чужди цивилизации

Астронавтът Едгар Мичъл свидетелства за НЛО, посетители от други светове и дезинформационната политика водена от хората без лица в правителството (ВИДЕО)

Астронавтът от „Аполо“ Едгар Мичъл: Извънземните предотвратиха война между СССР и САЩ

Ако контактите с извънземни са реалност, информацията за тях се пази в строга тайна.

“Книгата на тайните” и “Зелената стая”

През 2009 г на въпрос на известен журналист по повод контактите с извънземни, информацията за които се съхранява в “Книгата на тайните”, която се намирала в някаква “Зелена стая”, която посещава всеки новоизбран американски президент, Барак Обама на шега отговорил: “Аз бих ви разказал какво пише в “Книгата на тайните”, но тогава ще се наложи да ви убия…”

Президентите и НЛО: Тайната история от FDR до Oбама

През 2011 г. съществуването на извънземни цивилизации официално е потвърдено от ФБР, което разсекрети част от архивите за катастрофата на НЛО през 1947 г. близо до град Розуел, но те са прочистени поради “съображения за секретност”.

Aстронавт на НАСА е видял мъртви извънземни в неизвестен филм за катастрофиралия НЛО в Розуел

Странните случаи на изчезване на хора през 60-те години

Списъкът на „Шелдън“: Някой методично изтребва водещи учени

Много талантливи учени и военни започнали да изчезват през 60-те години на миналия век. Група журналисти от британската телевизия провела разследване на случаите. Близките на изчезналите смятали, че те са заминали в чужбина на работа. Журналистите разпитали техни близки и роднини и се натъкнали на странно съвпадение. Всичките изпратени от тях картички и писма си приличали като две капки вода. Почеркът им бил различен, но стилът на писмата – един и същ. Сякаш тези писма и картички били писни под диктовка. След известно време връзката с тези хора съвсем изчезнала.

Професор от Харвард: Извънземни отвличат хора за експерименти

Дуайт Айзенхауер първи влязъл в “дипломатически отношения” с извънземни

Властите в САЩ дълго време били обвинявани, че крият информацията за НЛО. Най-много “уфологични” слухове се отнасят до Дуайт Айзенхауер. Смята се, че той първи от световните лидери влязъл в “дипломатически отношения” с извънземни.

ВИДЕО: Бивш съветник в US правителството – Айзенхауер е имал три срещи с извънземни

През 1954 г. по времето на почивката си в Калифорния, Айзенхауер внезапно изчезнал за няколко часа от полезрението на журналистите. Версията за връзките на президента с извънземните потвърдил Уилям Милтън Купър – тогава военен съветник в правителството на САЩ.

Уилям Купър: Извънземни технологии се използват на Земята от САЩ

На 26 април 1989 г. той изпратил 536 копия на “Петицията на обвинението” на всеки член на американския сенат и палатата на представителите. В нея се съобщавало, че още през 1954 г. Айзенхауер влязъл в договорни отношения с цивилизацията на “сивите” извънземни от планетата, която се върти около звездата Бетелхайзе в съзвездието Орион.

Планът на Сивите (+ВИДЕО)

Те пристигнали на земята с космически кораби, които кацнали във военновъздушната база Холоман, а по-късно – на базата Едвард, където се провела предварително уговорената среща на Айзенхауер с хуманоидите. Освен това Купър твърдял, че лидерите на много държави и други влиятелни лица установили здрави контакти с извънземни.

Секретният договор на Айзенхауер с извънземните

Билдербергският клуб, базиран в Женева, изпълнява ролята на контрольор и държи човечеството в невежество за НЛО, издава заповеди за унищожаване или компрометиране на учените, изобретателите, археолозите и контактьорите, влезли в контакт с пришълци. В “Петицията на обвинението” се съдържа списък с членовете на “тайното световно правителство”, което цензурира информацията за НЛО, в който влизат Збигнев БжежинскиХенри КисинджърДжордж Буш, Нелсън Рокфелер и др.

Докладът на Р. Шнайдер

През 1991 г. директорът на Женевския институт за планетарен синтез Р. Шнайдер обнародвал доклада на горепосочения Милтън Купър – “Тайното правителство”, в който се посочва, че в периода 1947 – 1952 г само на територията на САЩ се приземили около 15 извънземни кораби. Едни катастрофирали, други кацнали принудително. В ръцете на американците се оказали 65 трупа на мъртви извънземни и бил пленен един жив извънземен.

Разпит на живи извънземни и установяване на контакт с пришълците (ВИДЕА)

В доклада се посочва, че съществува тайно световно правителство, което е сключило договор с представители на “други светове”. Според този договор “посветените” получили някои технологии срещу разрешението да се използват хора за изследвания.

Уилям Купър: Извънземни технологии се използват на Земята от САЩ

Защо се крие умишлено информацията за НЛО

1. За да не се травмира населението с осъзнаването на факта, че съществуват други форми на живот във Вселената;

2. “Световното правителство”, което контролира финансовите потоци в света, контролира и информацията за НЛО и контактува с извънземните на дипломатическо ниво;

3. Вероятно “световното правителство” не желае да публикува “Х-файловете”, опасявайки се, че ще загуби контрола над хората;

Марина Попович, първата жена на космонавта Павел Попович, твърди, че всичките космонавти виждат НЛО, но малцина го признават.

Американският астронавт Гордън Купър, който е летял два пъти в Космоса – през 1963 и през 1965 г., твърдял, че още през 1951 г.”по времето на полети над Германия на изтребителя F-68 лично наблюдавал НЛО”.

Дж. Едгар Хувър – шефът на ФБР, по повод известния инцидент през 1942 г. с разстрела на летящите чинии над Лос Анджелес: “Ние трябва да настояваме за достъп до тези летящи апарати. В Лос Анджелис военните завзеха апаратите и не ни позволяват да ги изследваме…”

През 1955 г. с призив към военните и научните среди на нациите се обърнал командващият Тихоокеанските въоръжени сили Дъглас Макартър: “Нациите в света трябва да се обединят, тъй като следващата война ще бъде междупланетна. Нациите в света трябва да създадат общ фронт срещу пришълците от други планети…”

Михаил Горбачов: “Феноменът НЛО съществува и към него трябва да се отнасяме много сериозно…”

Ричард Никсън, президент на САЩ от 1969-1974 г.: “Аз все още нямам правото да обсъждам информацията за НЛО и извънземния разум, с която разполага правителството. Обсъждането на този въпрос продължава…”

Пол Хелиър,  бивш министър на отбраната в Канада: “НЛО са толкова реални, колкото са реални летящите над главите ни самолети…”

Едуард Сноудън“Висшите ешелони на властта не знаят какво да правят с НЛО и подхранват гражданите с официалната версия, че те са просто метеорологични чадъри или природни явления. Но документите показват, че НЛО са реалност. Транспортните кораби на тази цивилизация летят не само в атмосферата на Земята, но били забелязани и на морското дъно, в хидротермални източници, вулкани и на слънчева орбита.

Unidentified Submerged Object (USO): Унищожаване на доказателствата

В ЦРУ се съхраняват данни за системи за следене и дълбоководни сонари, но те имат статута на държавна тайна и дори учените нямат достъп до тях. Този вид е по-умен от хомо сапиенс и живее в мантията на Земята.

За вътрешната Земя (ВИДЕА)

Това е единственото място, където условията са повече или по-малко стабилни в течение на милиарди години. Екстремофилите могат да живеят при различни температури, те са били в състояние да процъфтяват и развиват интелекта си в ускорен темп. Хомо сапиенс и те са еволюционирали с еднаква скорост, но техните условия на живот в мантията на Земята защитавали тяхната цивилизация от много катаклизми, които се случвали на повърхността на земята.
Президентът получава ежедневни данни за дейността на тази цивилизация и преместването на нейните апарати – НЛО. Аналитиците смятат, че техните технологии са отишли далеч напред, че ние имаме малко шансове за оцеляване във всяка потенциална война с нас.
Съществува мнението, че ние сме само мравки от тяхна гледна точка и е малко вероятно и по-нататък да ни обръщат внимание. Но военните разглеждат възможността за агресия и текущият план за действия в извънредни ситуации включва взривяване на ядрено оръжие в дълбоките пещери, за да се “запечата” врагът с разрушаването на неговите комуникации, което ще попречи на атаките им от недрата на земята…”

Издателство PACПEP

„Ние всички знаем, че извънземни посещават Земята. Това, което не знаем е откъде те идват и каква е тяхната цел?“
– Едгър Мичъл, астронавт от Аполо 14


„Питате ме за НЛО и аз ви заявявам публично, че те не са наше творение, а на някоя друга цивилизация. . .цивилизация много по развита от нашата.“
– Юджийн Сърнън, Командир на мисията Аполо 17 за LA TIMES, 1973 година


„Моята позиция относно извънземните е съобразена с официалната позиция и не мога да ги коментирам. Обаче лично мога да ви убедя, че ние не сме сами!“
– Чарлс Кармада, астронавт и инженер към НАСА


„По време на моята работа в Конгреса, като Вице-Президент и Президент, направих няколко допитвания за предоставяне на информация свързана с НЛО. Официалните власти при всяко мое допитване отказваха да ми предоставят каквато и да е информация.“

– Джерълд Форд, бивш американски президент, 17 март 1998 г.


“Ние срещнахме там една цивилизация, много по-мощна и развита от нашата“.

Човекът създал програмата “Аполо“- Пол Браун, малко преди да бъде убит(разболян от Рак) – през 1972 г., след приключването на програмата, Браун е отстранен от НАСА.


„Смятам, че хората имат право да знаят истината и съм сигурен, че за в бъдеще на властите ще им се наложи да говорят открито за присъствието на извънземните сред нас.“

– Пол Хелиър (Бивш министър на отбраната на Канада)


Въпрос на Сара Макклендън (официален репортер към Белия Дом) към Бил Клинтън:
„Защо нищо не се прави за разкриването на НЛО?“
Бил Клинтън:
„Сара, има правителство вътре в самото правителство и аз не мога да го контролирам.“

Хилъри Клинтън обеща да се бори и с … извънземните

Последни от Екзополитика

Отиди Горе