Сачева е едно от най-долните назначения на Борисов

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

М. Ташева: Тази костовистка бива непрекъснато назначавана в правителствата на България именно със задачата да провежда пропагандата на хомосексуалния разврат в българското образование и на презаселването на близкоизточни джихадисти у нас под формата на „бежанци”.

Магдалена Ташева коментира публикация на „Труд”, в която се казва, че джендър диверсията в училищата е проспана от двама заместник-министри на образованието, едната от които е Деница Сачева.

 …

„Грантоедът Деница Сачева нищо не е проспала! Точно преди една година Сачева пусна един свой проект, съвместно с Фондация „Джендър образование, изследвания и технологии“ под формата на анкета в училищата, малките класове. И отново я оправдаха с това, че анкетата била за учителите. (бел,ред,виж, ТУК)  Лъжа. В анкетата имаше въпроси към дечицата как се чувстват – момченце или момиченце, или друго-суичър ли искат да носят, или рокличка и пр.

Тя е едно от най-долните назначения на Борисов, с което той прави поклон на посолството на „Козяк“ 6. Сачева е представител на Демократическия институт на САЩ за България. Тя беше социален зам.-министър и в кабинета „Борисов“- 2, отново с ресор, свързан с децата.

Тази костовистка, собственица на пиар фирмата „Интелдей солушънс“, бива непрекъснато назначавана в правителствата на България именно със задачата да провежда пропагандата на хомосексуалния разврат в българското образование и на презаселването на близкоизточни джихадисти у нас под формата на „бежанци“.

Да припомня, че заедно с Мая Манолова, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Джема Грозданова, тя беше една от най-страстните привърженички на Истанбулската конвенция. Тя е и една от пропагандаторките на „Националната стратегия за децата“ (нова редакция на Истанбулската конвенция), писана от „Отворено общество“.

До 2016 г., чрез фирмата си „Интелдей солушънс“ Сачева е печелила „проекти“ за позитивна промяна на образа на „бежанците“ в българските медии, правеше и пиара на джихадистката „Асоциация на свободна Сирия“, снимаше се със сирийски главорези, експулсирани впоследствие от България като заплаха за националната сигурност. Заради тази й дейност през 2013 г. „Българският Хелзинкски комитет“ я обяви за „Човек на годината“ за предходната 2012 г”.

Магдалена Ташева
Между Редовете

Колаж: Матей Димов, Фейсбук

Бел.ред. Номинирана е за наградите на Българския хелзинкски комитет за Човек на годината..

 

ПО ТЕМАТА

Премиерът предлага Деница Сачева за социален министър.
Настоящият заместник-министър на образованието Деница Сачева е номинацията на премиера Бойко Борисов за социален министър, след оставката на Бисер Петков. Въпреки протеста на майките на деца с увреждания в подкрепа на Бисер Петков той ще напусне поста, категоричен е премиерът Борисов, съобщава БНР.
„Министрите са само мое право да ги назначавам. Така че, с цялото си уважение към тях, много други пък организации, асоциации, се обадиха и пуснаха писма, че намират за правилно това наше действие. Те не са само хората с увреждания в социалното министерство, там са и пенсионерите, ТЕЛК-ове, болнични, където контролът трябва да се оправи. Самите хора в Социалното министерство недоволстват“, заяви Бойко Борисов.
Премиерът припомни, че досега пет пъти е връщал оставката на Бисер Петков, но този път няма да го направи: „Просто никой не иска да работи с него от кабинета. А пък, ако толкова си го харесват майките, някой друг като управлява, да си го сложат пак за министър и готово.“

В сряда ще има решение на правителството и за освобождаването на областния управител на Перник Ирена Соколова, заради кризата с водоснабдяването на града.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне! … :