Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Руски магнат бе “сварен” в гигантски котел (ВИДЕО)

в Свят
Loading...

Човек, седящ в масивен меден котел над горящ огън. Това може да звучи като зловеща приказка, но всъщност видеото е публикувано в YouTube канала на един руски фундаменталист бизнесмен.

Човекът в котела е скандалният ортодоксален атни-гей магнат Герман Стерлигов. Той обясни, че това е чудесен начин “за лечение на различни заболявания. Просто седиш и чакаш.” Лечебната смес, в която предприемачът “ври”, включва билки и много сол.

Стерлигов се гордее много със съда си, който според него е на 200 години и е изработен от истинска мед, “не съвременна, произведена с вредни химикали”. котелът, който виси на масивни вериги, изглежда достатъчно силен, за да издържи дракон от Игра на тронове, може да събере 500 литра вода, похвали се той.

Видеото очевидно е заснето в ранчото на Стерлигов извън Москва, където той се оттегли, след като направи богатството си след падането на СССР и се умори от градския живот.

Той покани всички да дойдат и да се изкъпят. Въпреки това, той посочи, че само един пациент може да бъде приет на ден, тъй като дезинфекцията на котела отнема часове. Стерлигов не разкрива цената на процедурата, но по-рано обяви продажба на обикновен хляб за 10 долара, защото е направен от “екологично чисти” съставки от фермата му.

19MIN. BG

Последни от Свят

Отиди Горе