Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Руският президент Владимир Путин е най-влиятелната личност в блокчейн пространството

в Блокчейн
Loading...

Чанпен Джао, изпълнителният директор на Binance, определи руския президент Владимир Путин за най-влиятелното лице в блокчейн индустрията.

На 22-ри октомври в статия на “RBC News”, Джао посочи руския президент Владимир Путин, като най-влиятелното лице в блокчейн пространството.

Освен това, той заяви, че вярва, че законопроектът за регулиране на цифровите пари може да бъде приет в Руската федерация в обозримо бъдеще.

Джао също разкри, че Binance в някои случаи може да предоставя информация за потребителите на руските финансови регулатори, и предупреди хората, участващи в престъпления, да стоят далеч от платформата за търговия, отбелязвайки:

Като правило, ние не предоставяме информация на нито един регулатор. Но в отделни случаи, го правим […], следователно, ако се ангажирате с престъпления, не се регистрирайте в Binance.

Джао завърши изявлениетo, разказвайки историята, за това как е продал къщата си през 2014 г., за да купи Биткойн (BTC), преди спада от $ 600 на $ 200. Въпреки това, той държи от актива до наши дни, търгуващ се около $ 7,500 по време на писане на статията.

Историята беше начин той да акцентира вярата си, че най-популярната криптовалута в света ще има впечатляващ растеж до края на тази година.

Binance скоро ще добави подкрепа за руската рубла. Добавяйки тази национална валута към своята платформа, борсата ще позволи на потребителите от Русия директно да купуват криптовалути, използвайки рубли.

Cryptodnes. bg

Коя ще е първата фиатна валута добавена от Binance? (ВИДЕО)

Loading...

Последни от Блокчейн

Отиди Горе