Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Русия пак се гаври с България, заради Румен Радев (ВИДЕО)

в България
Loading...

За трети път в рамките на четири дни централната новинарска емисия на най-гледаната руска телевизия излъчва репортаж с подигравателно и надменно послание към българския народ, заради сервилното поведение на президента Радев, който още първия ден заяви, че изграждането на АЕЦ “Белене” било неизбежно.

По-долу можете да видите и трите репортажа в обратен хронологичен ред, които са обида за всички нас. Първо ще видите последният от тях, от вчера 9-ти юни, където в седмичната емисия “добрият приятел” на България Петър Толстой (спомняте ли си го?) не пропусна възможността за пореден път да ни се изхрачи в лицата. И трите серии са максимум до 3 минути.

Второто видео е от петък, а последното от четвъртък.

Аз НЕ СЪМ РУСОФОБ! През последните дни бях обливан с много помия и неоснователни обиди и даже закани. Нека тези, които са много “умни и знаещи” да имат предвид, че съм живял в Русия много повече от тях, владея езика им много по-добре от тях и нямам нищо против руския народ. Аз съм против (из)родни продажни “политици” да ни тероризират в полза на чужди интереси. Независимо чии!

Приятно гледане! Сериалът е страхотен! А бе направо си е по-добър от онзи по НВО, дето му викат “Чернобил”.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 


Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност. Моля, подкрепете ни. Сайтът се поддържа с лични средства и всяка финансова помощ, дори и малка е в плюс за каузата му. Ако имате желание, с бутона отдолу, можете да дарите сума по ваше желание. Или станете месечен скромен спонсор. За което Ви Благодарим предварително!

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=77JJJLFTLWDWS&source=url
PayPal бутон

 

Последни от България

Отиди Горе