Русалките – мит или реалност ? (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Авторите на филма, който Ви предлагам да изгледате подчертават Ако имате някакво доказателство или информация, че това видео е пълен фалшификат от производителите на филма или лицата, участващи във филма може да го предоставите в секцията за коментари или контакти на медията “Animal Planet”.

Знаете ли, че до днес ние сме изследвали само по-малко от пет процента от световните океани? Помислете за това за момент, ние на практика не знаем нищо за нашите океани и форми на живот, които живеят там. Което ще рече, че 95 процента от тази сфера остава неизследвана и невидима за човешкото око. Не е трудно човек да поддържа отворен умът си по отношение на нови открития, когато става въпрос за нашите океани, които покриват повече от 70% от повърхността на планетата. Така че, когато четете тази статия и гледате тези клипове, най-добре да бъдете отворени за възможността, че водните хуманоидни същества може в действителност да съществуват.

Митологията за русалки


Историята за водни хуманоиди или “русалки” е разказвана и изобразена в митологиите на почти всяка човешка култура в историята за един много дълъг период от време, което придава усещането, че тези същества някога са съществували, и все още съществуват. Виждали сме и сме чели доста за праисторически летящи машини, които са добре документирани в цялата древна история, и по тази причина отразяват голяма част с днешна дата от документацията, която е на разположение днес за НЛО. Явлението “Русалка” може да бъде друга истина, която се смята за част от античната митология.


Очевидно, имаме 
видеоматериал, заснет от морския биолог д-р Торстен Шмидт и бившата Национална океанска и атмосферна администрация (NOAA) с биолог д-р Пол Робъртсън който потвърди, че видеозаписа и съществото заснето дълбоко под водата е подобно на тяло, което е намерено от екип от учени преди да бъдат оповестени тези кадри. Това не са единствените кадри. Много повече кадри са били заснети от британската брегова охрана, които все още се пазят с гриф “строго секретно” и не са оповестени пред световната научна общност. На тези кадри обаче, ясно се вижда вид хуманоид, същество чието лице е почти идентично с други обществени видеокадри и снимки заснети от други научни екипи.


Дали тези кадри са реални или фалшиви?


Видеоматериалът разкрит от Planet Animal , медийно подразделение на Discovery Communications  , които имат безупречна репутация за представяне на научна информация, за да имат зрителите по-обширен обхват на живота на планетата в рамките на животинското царство. Animal Planet е известен като образователен канал, така че за тях да представят нещо напълно измислено е доста съмнително и звучи абсурдно.


В началото е посочено, че филмът е научна фантастика, основана на реални събития и научни теории,любителски кадри, включително снимки и видеоклипове, заснети от дълбоководни рибари, които никога не са били показвани в Съединените щати. Тe включват завладяващи и достоверни доказателства.


Какво да кажем за тези, които участват в рамките на филма? Една критика на филма е, че хората във филма не са наистина реални, че те са участници. Тези теории са летящи глупости от аматьорски уеб сайтове или блогове, които са завладели днес интернет пространството и бълват най-различни тъпотии, както по темата за НЛО, така и за нови факти и доказателства от научни екипи от цял свят. Но нищо не се споменава от страна на Animal Planet. Много уеб сайтове твърдят, че той (д-р Пол Робъртсън, NOAA Scientist) е актьор на име Андре Уилдеман. Когато се вгледате в снимките на Андре и да ги сравните с д-р Пол Робъртсън, всъщност те нямат нищо общо. Така е и с другите предполагаеми участници във филма.


Какво придава допълнителна достоверност на възможността, че тези хора са, които те казват, че са. Защо Animal Planet ще продължи тези интервюта (
създаени са два документални филма, които съм подготвил за вас един след друг подолу, в периода 2012-2013, виж инфо тук), ако не бяха реални кадри? Защо програмата ще има външна подкрепа от кмета на град Кирят, Yam в Израел, където е заснет още един видеоматериал с русалка от случайно преминаващи туристи? И защо ще се прави 40 минути диалог в сериозна медия, като Animal Planet за да се смесва с реални политически фигури и фалшиви морски биолози и геолози?

Противоречия

Друга интересна забележка, която трябва да спомена, е че в Twitter акаунта на д-р Пол Робъртсън се дават нееднозначни отговари на въпроси като реално ли е това или е фалшиво с твърдото –това е реално.” Друг коментар, който стоеше на челно място в Twitter акаунта на д-р Пол Роъртсън , беше “Благодарение на Animal Planet нашата история стана публична. Не се доверявайте на всичко, което се публикува против достоверноста на фактите, защото правителството иска да ви каже, че това са глупости“. Защо ще има Twitter акаунт, в който непрекъснато се подкрепят фактите във филма, че русалките са истински и че ще се създаде информираност на обществото за други зверства, които се случват в океана от ВМФ на САЩ.

Да, точно за това става въпрос в двете части на документалния филм, вплетени иконгнито между отделната тема, свързани с друг реален факт, който е изложен. Нещо което военноморските сили на САЩ отричат от години, а именно че флотът убива хиляди (може би милиони) китове, делфини и други морски обитатели със Sonar експерименти и изпитвания на нови оръжия. И тук можем да открием разковничето, защо филма срещна такава яростна съпротива от световната научна общност. Discovery News също така посочва, че “имаме интервюта с реални учени от NOAA.” Те също така посочват, че “въпреки че създателите предпазливо споделят в началото на филма. че това е научна констатция, смесена с измислицата, имаме сериозни аргументи в подкрепата за съществуването на русалката.

Така че, има ли някой, който може да добави нещо повече към това? Ако това са реални кадри, или изобщо е имало доказателства, намерени в подкрепата, че русалките са реални, мислите ли, че правителството ще ни каже? Вярвам, че всичко, което заплашва текущата версия за произхода на човека от конвенционалната корумпирана научна общност днес, е подложено на голям натиск и замитане на фактите под килима. Едно ново разбиране за човешката история, митология, религия, еволюция и т.н., ще прекъсне самите основи на сегашната структура на управление. Вярвам, че има няколко причини за незаконно прикриване на такава информация, но това е друга тема сама по себе си. Фактът, че правителството на САЩ, класифицира с гриф “строго секретно” почти 500 милиона страници и документи годишно, трябва да сложи точка на мнението, че ние знаем всичко! Също така, фактът, че правителствата са уловени в нагли лъжи на редица въпроси за дълъг период от време, ни водят до убеждението, че това, което не знаем, ги правят по-силни от нас и по този начин умело манипулират общото съзнание в едно послушно и работещо за тях население, чрез световната банкова система, вкарването в дългове както цели държави, така и самите индивиди по отделно,… но
това също е друга тема.

 

 

Автор: Петър Симеонов
Източник: peshakoffstudio.com

 

Невероятно : Уфолози заснеха цяло ято русалки (ВИДЕО)

 

Loading...

Последни от Екзополитика

Отиди Горе