Румен Петков: Тази вулгарна Цветановщина трябва да бъде преустановена веднага (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Румен Петков: Не познавам Жоро Шопа

Престъпниците трябва да бъдат показвани с престъпленията си, категоричен бе той

„Аз съм убеден привърженик на концепцията, че престъпниците трябва да бъдат показвани с престъпленията си“. Това заяви в „Здравей, България“ председателят на АБВ Румен Петков.

Той припомни и случая с акцията срещу кмета на Асеновград. По думите му по-късно обвиненията са паднали, но неговите близки не са забравили, а здравословното му състояние се влошава.

„Тези дейности са дълбоко вредни за обществеността. Две грандиозни акции, които разтърсиха света  – едната срещутези с по 1,50 лева. Това е „пране на пари в особено големи размери“. А другата – 20 служители блокират община Стрелча и търсят 17 молби. Тези наши сънародници трябва да бъдат арестувани на момента, защото са укривали престъплението. Обеща да направи безплатни забавачки и си изпълни обещанието. Това е порочна практика. За мен това е неприемливо. Трябваше да се приключи първо с конкретно обвинение. Аз лично се гордея със Стойно Чачов, защото той обеща да даде по 1 000 лева на всяко новородено и го изпълни“ , коментира лидерът на АБВ.

„Не познавам Жоро Шопа. Лично не го познавам. Той е „гърмян заек”, категоричен бе той.

„Ние от АБВ – радикали влизаме в еврокампанията с ясна позиция. Ние настояваме институциите да кажат, че на територията на България няма да бъдат разполагани ядрени оръжия, няма да бъдат разполагани допълнителни военни контингенти и че отбранителните ни и тренировъчни бази няма да бъдат превърнати в такива”, заключи Петков.

 

Още вижте във видеото:

Последни от НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Don`t copy text!
Отиди Горе