Ротшилд строят плаващ град. Какво знаят те, което ние не знаем? (ВИДЕО)

в Любопитно

Обикновените граждани, както и финансовите институции и борсите винаги се ориентират по елита, тъй като техните действия ясно показват какво го очаква в близко бъдеще човечеството.

Преди няколко дни стана известно, че Ротшилд (френските и английски клонове на семейството) са подписали договор с дизайнера Pierpaolo Lazzarini, който скоро ще разработи проекта Wayaland за създаване на плаващи домове.

Съоръженията ще се различават не само по дизайн, но и по технологичност. Домовете под формата на пирамиди са оборудвани със слънчеви панели и други инсталации, които ще им позволят да работят автономно.

Струва си да се отбележи, че Ротшилд за поръчали разработката не на отделни домове, а на цял плаващ град. А с каква цел? Много скоро някоя територия ще бъде наводнена?

Всяка конструкция, изработена от фибростъкло и стомана, ще изпълнява свои функции. Едната сграда ще служи като къща, а другата ще бъде оранжерия, градина или кино.

Проектантът планира да изпълнява къщи, наречени Waya, в стила на маите и японската архитектура. Цената на една сграда ще бъде 350 хил. евро.

 

 

ПО ТЕМАТА:

 

Loading...

Последни от Любопитно

Отиди Горе