Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Роджър Вер раздава безплатен Биткойн Кеш във Facebook

в Крипто
Loading...

Роджър Вер, на Биткойн Кеш, се появи във Facebook, за да съобщи, че раздава BCH за по-нататъшно разпространение на масовото приемане на четвъртата по големина криптовалута според пазарна капитализация. Цената на Биткойн Кеш ще се увеличи с почти 100 000 процента?

На 4-ти ноември, привърженикът на Биткойн Кеш и бившият изпълнителен директор на Bitcoin.com, Роджър Вер, заяви, че ще изпрати BCH на стойност $5 на всички свои приятели във Facebook, които „лесно могат да станат на стойност $5000 някой ден“ – увеличение от 99 900%.

Ако хората вече не са част от приятелите на Вер във Facebook, той все пак ще им изпрати $1 долар в BCH, което също „лесно може да стане на стойност $1000 някой ден“. Вер помоли заинтересованите да публикуват Биткойн Кеш адрес под публикацията във Facebook.

Вер, който е част от крипто пространството още от времето, когато Биткойн (BTC) беше под 1 долар, привлича известно внимание към своето раздаване, тъй като той твърди, че монетата може „лесно“ да види огромна печалба от почти 100 000 процента.

Тъй като текущата цена на криптовалутата възлиза на $290, за един от получателите да пожъне възвръщаемостта, предложена от Вер, цената ще трябва да се изстреля до $ 290,880 за монета. Вер не определи конкретна дата или причина за астрономическото увеличение на цените.

Вер напуска позицията си на главен изпълнителен директор на Bitcoin.com

През август, Bitcoin.com назначи Стефан Ръст за нов главен изпълнителен директор на компанията, след като Роджър Вер напусна поста. Ръст заяви, че ще продължи да работи за разработването на новите продукти и услуги на компанията, които популяризират peer-to-peer електронните парични средства.

Коментирайки новото си назначение, Ръст каза:

Изключително съм развълнуван да поема ролята на изпълнителен директор и да работя заедно с Роджър. […] Ще играем неразделна роля в това да накараме парите да работят за всички, тъй като обществото претърпява такава огромна и ключова промяна. Това ще бъде едно интересно пътешествие, така че не го пропускайте! Cryptodnes. BG

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе