Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Ракетите бяха “хуманитарна операция”…

в Свят
Loading...

В пореден опит да ни докаже, че сме влезли в абсурден съюз, Соломон Паси се появи тази сутрин по телевизията.

От него научихме, че бомбардировките били “хуманитарна операция”, защото целели да се защити цивилното население от терора на Башар Асад.

Същото това цивилно население от години бяга към регионите, контролирани от Башар Асад, в опит да се спаси от ислямисти, чужди наемници и всякакви изроди, плъзнали из Сирия.

Паси обаче очевидно има спусната нова опорна точка, която издава възможни намерения на началниците му. Той каза, че мирът няма да дойде, докато на власт е Асад.

Т.е. ако началниците на Паси спускат нова пропагандна мантра, вероятно имат и нови намерения. Ако целта е да се направи обрат във войната, то с оглед на почти постигнатата победа от страна на Русия и Сирия, предстои нов сблъсък и този път не е ясно до къде може да стигне.

Малко преди това друг атлантически говорител – Елена Поптодорова, каза че ударите са само първа стъпка, а американският представител в ООН Ники Хейли заплаши с нови удари, ако има нова химическа атака. Разбира се, такава “нова атака” САЩ могат да си организират точно като предните. Т.е. ако искат нова война, те лесно ще си я нагласят.

Доколкото обаче, с наличните сили в Сирия, Русия не може да противостои на американските войски в региона, не е изключено сблъсъкът да включи използване на стратегическите арсенали.

Добри Божилов, Фейсбук


Ще ви припомня още няколко реплики казани от еврейския предател Соломон Паси, които не трябва да се забравят:
“Маната му на православието.”
“Искаме ядрени бази!”
“Ще намалим русофилията в България.”
Това е антибългаринът- антихрист, който ни навря в НАТО, за да си нарежем ракетите без аналог или замяна и да унищожим цялата си съветска военна техника, с която разполагахме в случай на нападение!
Вчера Сирия използва Съветското си ПВО, а то все още е повече от ефективно дори срещу най-новите и модерни “томахавки” на САЩ! Благодарение на тази техника от 103 изстреляни томахавки бяха свалени 71 със “старото” съветско оръжие, което някога имахме и ние…
П.С. Соломон, знаеш къде да си набуташ лютата чушка, правил си го и друг път …
Ива Иватта, Фейсбук


ПО ТЕМАТА:

Соломон Исак Паси – Баща му Исак Паси е един от идеолозите на БКП и съветник на Тодор Живков


…всяка публикация трябваше да мине през цензура. Днес на много места цензурата продължава да съществува – комисии решават кое да се публикува и кое не! В София комисията на Университетското издателство например е под председателството на проф. Исак Паси.

Протоколи на Ционските мъдреци


”…В стая съседна на сбирката на голям екран Джордж Сорос, Илко Ешкенази, Соломон Паси, Спас Русев, генерал-полковник Воронин и Морис Грюнщайн наблюдаваха съвещанието.

Отиде си Човек, който не се страхуваше да говори истината


Соломон Исаков Паси – бивш външен министър, основател и президент на Атлантическия клуб в България (АКБ), внук на масон от най-висшата 33-та степен, също масон, член на (СДС, НДСВ); член на ложата „Бнай Брит“ (наричано още с „юдейското гестапо“); радетел на идеята „България в НАТО“ и „България – бананова република“; човек от висшия ешелон на „петата колона“ в България.

МРЕЖАТА – соросоиди, ”експерти” и think tanks (ЛИСТА)


Агент на Мосад. Паси е потомствен масон.

Евреи в България (Списък на по-известните евреи /някои от тях и ционисти/ в България през периода 1900-2000 г.)


Соломон Паси обеща да доведе два и половина милиона евреи, които да заселят обезлюдяващата се България

Невидимата Атака – (книга)


Миглена Кунева (НДСВ) – бивш министър на евроинтеграцията, и к’во ли още не..,братовчедка на Соломон Паси,

Евреи в България (Списък на по-известните евреи /някои от тях и ционисти/ в България през периода 1900-2000 г.)

снаха на Иван Пръмов (Примо).

Свекърът на Меглена Кунева наредил да се стреля на месо по стачкуващи в Пловдив


”В зрелищно шествие от хотел ”Кемпински” до американското посолство преминаха тази седмица Гвардейският духов оркестър на Българската армия и Стародавната и почитаема масачузетска артилерийска рота за церемонията по откриването на паметника на американските летци, загинали в небето на България през Втората световна война. Монументът, който се издига пред посолската сграда на САЩ в София, беше открит от посланик Джеймс Уорлик. Сред гостите бяха министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, заместник-кметът на София Минчо Герджиков, бившият български еврокомисар Миглена Кунева, бившият външен министър Соломон Паси, депутати.”

https://bultimes.com/%D0%90%D0%9A%D0%9E-%D0%A2%D0%9E%D0%97%D0%98-%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%91%D0%95%D0%A8%D0%95-%D0%98%D0%97%D0%92%D0%AA%D0%9D-%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94%D0%90%D0%A2/

 

 

Loading...

Последни от Свят

Отиди Горе