Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Първата стабилна монета обезпечена с долара бе пусната на Binance DEX

в Крипто
Loading...
Обезпеченият с щатски долари стейбълкойн на компанията Stably, StableUSD, е добавен от Binance DEX като роден BEP2 крипто актив под името на USDSB.

“От Stably сме много развълнувани да обявим старта на нашата търговска двойка от стейбълкойн, обезпечен с щатски долари, на Binance, както и на Binance DEX с новата BEP2 версия на нашата стабилна монета – USDSB!”

USDSB е първият стейбълкойн, който ще стартира на Binance DEX, позволявайки на търговците да имат достъп до хеджиращ инструмент срещу ценовите колебания на криптовалутите и да изкупуват средствата си във фиатни валути. Стартирането също така позволява на други проекти на Binance Chain да „установят прозрачни, ликвидни и стабилни по веригата търговски двойки“.

Що се отнася до списъка, Кори Хуанг, главен изпълнителен директор и основател на Stably, заяви следното:

„Стартирането на стабилната монета на Binance DEX ще доведе до нова ера на приемане и растеж за DeFi, особено децентрализираната борсова търговия. Ние сме много повече от развълнувани от тази възможност и очакваме с нетърпение да продължим нашето тясно сътрудничество с Binance, както и с общността на борсата.”

StableUSD стартира за първи път на основната платформа за търговия на Binance през февруари. На основната платформа USDSB ще се търгува в следните двойки – USDSB / USD и USBSB / USDS. На DEX платформата USDSB ще се търгува срещу BNB, родния токен на Binance.

StableUSD е разработен от Stably и е издаден от Prime Trust, тръст от Невада, който е регулиран администратор за USDS и кореспондент на DEX в USDSB.

USDS е фиксиран към стойността на щатските долари в съотношение 1: 1, като токените са подкрепени с физически парични резерви. Няма ограничителни критерии за издаване и обратно изкупуване, когато става въпрос за USDSB, а търговците също могат да преобразуват тези монети в еквивалента на ERC20.

USDSB може да се съхранява или в Binance.com в портфейлите си, или токените могат да бъдат депозирани в Trust Wallet или други портфейли, които са съвместими с BEP2 стандарта.

Cryptodnes. bg

Loading...

Последни от Крипто

Отиди Горе