Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

Проспивам ли нещо? Цветан Цветанов няма ли да го проверяват за имотите като другите?

в България
Loading...

Припари им най-сетне под краката на самозабравилите се и разпоредиха проверки за имотите на бореца срещу корупцията Пламен Георгиев, на сина на директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов, както и на съпругата на Лозан Панов – председател на Върховния касационен съд.

Обърнете внимание – на съпругата, придобила имота години преди да сключи брак с Лозан Панов, който им е трън в очите на насраните крадци по високото.

Аз ли съм проспала нещо в този бурен информационен поток? Някой знае ли дали ще проверяват и рекордьора по недвижимости (засега) Цветан Цветанов?

Та той си „закупи“ цял етаж в луксозна сграда! Преди това „закупи“ си ШЕСТ АПАРТАМЕНТА? Цветан Цветанов и проверяващите го преди за тази купчина жилища и развеселиха, и разплакаха България – поне мислещата част от нея.

Ами Майка Цецка? И тя ли като Цецко?

Ама я разплакаха не от завист за имотите, а защото проверяващите, които не откриха нищо нередно, направено от Цветанов, буквално ни се изхилиха презрително в лицата: Какво като ни плащате заплатите! Това не означава, че сме длъжни да служим на народа, ни казаха компетентните органи с резултата от проверката си.

Или сме свидетели на едно от правилата за манипулиране на публиката, формулирано от Ноам Чомски: Замети скандала със скандал в друга посока (перифраза).

Елена Емануилова, snaiper-bg.net

Последни от България

Отиди Горе