Програмата HAARP – Отново задействана!

в ПО СВЕТА

Спорната програма HAARP, която се смята за най-голямата тайна на въоръжените сили на САЩ, поднови работата си през април 2018 г. Планира се да бъдат подновени експериментите й.

Крис Фалън, главният учен по тази програма, обяви, че задействането на HAARP е извършено от 6 до 14 април и ще се провеждат експерименти, които ще бъдат финансиране отвън.

Фалън твърди, че целта на проекта е да бъдат изследвана физиката сцинтилациите, неравномерността на магнитното поле, някои токове в магнитосферата, изкуствената и естествената атмосферна светлина, стимулирането на електромагнитното излъчване, плазмените вълни и йонизацията с радиоизлъчване.

Експериментите ще бъдат извършени в Гакон на Аляска, където са базирани предавателите на HAARP. Голяма част от работите ще се извършват от учени от университета на Аляска, но ще работят и учени от други американски университети и дори държавни чиновници.

Според Фалън това не е най-доброто време за извършване на експерименти, защото е „труден сезонът, който е в тежък период на слънчевия цикъл“. „В Гакон не е достатъчно тъмно, за да се наблюдава светлината на небето заради бързо нарастващите дни…“

Фалън твърди, че летният сезон е по-подходящ за провеждането на експериментите. В момента, според него, HAARP може да работи само на 80% от мощността си, но през лятото ще бъде възстановена „последната колона“ на предавателите и това ще позволи обектът да работи на пълната си мощност.

Може би САЩ планират да използват HAARP за промяна на климата в най-скоро време.

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА:

Д-р Акуино: HAARP може да контролира времето, пространството и гравитацията

Брилянтен физик  публикува революционна творба, като се позовава на още 30 научни работи, които показват, че HAARP има невероятна сила, за която не подозират изследователите на високочестотните излъчвания.

Д-р Фран Ди Акуино пише за способността на   напълно функционалната мрежа   HAARP, активирана повсеместно, не само да повлияе на времето и геофизичните събития, но също така има  влияние върху пространството, гравитацията … и дори директно върху  времето! Сега мрежата на HAARP има много нови възможности и една от тях е почти готова за експлоатация в края на света: в пустинята и   Антарктида. Ще станат ли собствениците на НAARP владетели на времето?

Най-опасният?

Управляващите фракция на трите най-големи страни в света – САЩ, Русия и Китай могат да бъдат съпричастни към опитите за отстраняването на човека, по тяхно мнение, който е най-опасен  в света. Не, той не е ужасен  терорист от международен мащаб, дори не е луд учен с нов вирус, който може да унищожи човечеството.

Може би най-опасният човек в света може да се нарече   бразилският физик  д-р Фран Де Акуино.

Ди Акино не е измислил “лъч на смъртта”, не е разбили  кодове за стартиране на ядрени ракети. Той обаче е потенциално още по-опасен, той освободи духа от бутилката за високите технологии, който владее една от най-големите загадки – истинската цел на HAARP.

HAARP (Изследователска програма за изследване на полярните сияния с високочестотни въздействия). Мрежат от тези съоръжения, покрива целия свят, от единия полюс до други. Скоро ще бъде стартирана такава и в Антарктика.

Ди Акино  в научната си работа показва, че нискочестотното, но изключително мощно излъчване и предизвиканото от него нагряване на йоносферата може да предизвика земетресения, тайфуни и суши. И за разлика от Магьосника от Оз,  HAARP има реални възможности.

Академичната работа на този физик с цитати от други   научни трудове, говори за   други невероятни възможности на тази мрежа.

HAARP може да  влияе на гравитацията

Повечето изследователи на HAARP   предполагат, че тя може да причинява земетресения и урагани. Потвърждавайки тези подозрения, творбата на Ди Акино разкрива и още неща.

Използването на излъчвания с висока честота може да променя и дори да контролира поведението на гравитационните полета – твърди той.

Според Ди Акино може да бъдат премествани или дори транспортирани тежки предмети с помощта на “гравитационни щитове.” А установката е способна и  на повече.

Технологията може да генерира обвивки за гравитационни екрани. Генерирането е възможно благодарение на конструкцията от полупроводници с висока поляризация, затворени между две плочи от метално фолио със слоеве изолация между тях. Обвивките на гравитационните екрани могат да бъдат генерирани с дебелина  от един милиметър.

Теоретичните изчисления на Ди Акино експериментално се потвърждават от опитите на друг физик – Димитриу Ставрос от TEI-Аthens, от гръцкия  Департамент за електрически проекти. Ставрос успешно показва как електромагнитното поле взаимодейства с гравитацията.

А  най-удивителното- Ди Акино казва, че работещата на пълна мощност HAARP е в състояние да изкривява  времето.

Забавянето на времето е ефект, описан от специалната теория на относителността на Алберт Айнщайн. Пространство-времето се изкривява, когато скоростта на тялото, което има маса, е близка до скоростта на светлината.

HAARP може да управлява времето и пространството

Работата на Ди Акуино  посочва и  възможността за това , че областта, формирана от ултранискочестотно поле е в състояние да премести тяло с маса  във време, което е различно за обикновения наблюдател. Това е създадено и трябва да работи.

Като пример той дава океана и пътуващ в него кораб. Той обяснява: “…  съдът е  изработен от стомана. Когато той бъде изложен на еднородно нискочестотно електромагнитно поле, благодарение на определена честота и интензивност, плавателният съд ще се премести  във времето. Важно е да се отбележи, че полето, в допълнение към това  да е  еднородно, трябва непрекъснато да въздейства върху кораба по време на преместването му в новия промеждутък от време.

В случай на   нееднородност на полето, различни части на кораба ще се движат в различни интервали от време в  бъдещето. Освен това, че такова поле трябва да следва кораба, структурните елементи, генериращи полето, трябва да са вътре в кораба. Хората вътре в кораба ще се движат в различни интервали от време, защото проводимостта и плътността на телата им ще бъдат  различни. ”

Трябва да се отбележи пълното сходство на този сценарии с подобния,  описана от очевидеца на експеримента във Филаделфия Чарлз Оленд. Това събитие,  експериментът на ВМФ на САЩ, наречен “Дъга” в началото на 40-те години на миналия век, сега често се описва като фантастика, който няма място в реалността.

Въпреки това, вярващите  в историята настояват, че един от участниците в този инцидент на есминеца “Олдридж” е известният изобретател Никола Тесла, геният, който е изследвал електромагнитното взаимодействие. Целта е била да се постигне невидимост на кораба, но той завършва трагично, а  различни части на кораба са разпръснати в различни части на пространството и времето.

Някои силно подозират  участието на Tесла в  създаването на многото функции на HAARP, актуализирани и подобрява в съответствие с последните научни постижения на XXI век.

За какво тогава ще се използва HAARP? За климатичните войни? Като отключващ механизъм за  геофизични процеси? Манипулиране на гравитацията  и времето? Някои дори смятат, че тази технология е в състояние да влияе върху съзнанието и да доведе до лудост хората.

 

Потвърдено: HAARP е създавала плазмени кръгове, загрявайки атмосферата с радиовълни (ВИДЕО)

 

Американски военни (Air Force Research Laboratory) са потвърдили, че плазмата се образува центъра на пръстеновидна форма, когато целевите високочестотни радиовълни взаимодействат с горните слоеве на атмосферата при предварително определена резонансна честота.

Експериментите са се провеждали с използване на HAARP за получаване на плазмени пръстени и супернагряване на атмосферата. Радар се използва за наблюдение на плазмените пръстени (плазмените пръстени се появяват на радарите, като области на отражения и приличат на дъжд).

„В миналото много посетители, гледайки моето видео (и съобщения), буквално отричаха възможността за образуването на плазмен пръстен“, казва авторът на видеото. „Твърдеше се, че авторът не разбира какво са радиовълни, радари, микровълнови печки и др .. казваха, че плазмените пръстени не могат да се видят с радар.

Тези хора твърдяха, че плазмените пръстени са „бликове, птици и насекоми, прилепи и случаен фон,“ и дори твърдяха, че импулсите са били фалшифицирани с Photoshops!

Хората, които посещавааха страниците ми, експерти по медиите, „експерти“ на форумите – всички отричаха изводите ми и казваха, че е невъзможно да се използват радиовълни за нагряване или да се използват за създаване на плазмените пръстени.

Някои опоненти наричаха също така автора – конспиролог, за думите му, че пръстените на HAARP са генерирани от импулси на радиочестоти.

Сега изглежда, че американската армия провежда проучването на пръстени, създадени от инсталацията HAARP „.

Цялата документация за последните 6 години научни изследвания по темата за плазмените пръстени, индуцирани от импулси на радиовълни, радари, HAARP и още много други неща, могат да бъдат намерени в линка ТУК


ВИДЕОТО:

 

Индия: HAARP е ”истинската причина за “глобалното затопляне”

Индийското правителство обяви, че секретната програма на  САЩ –  HAARP, е отговорна за глобалното затопляне

Според министъра на околната среда Анил Мадхав Дейв, правителството на САЩ е в състояние да се съсредоточава   електромагнитни лъчи с помощта на оръжие, наречено „Програма за изследване на полярнитe сияния  с високочестотно въздействия» (HAARP) по цялата Земя, с което  намалява добивите на  основните култури  –  пшеница и царевица в Индия.

“ HAARP поразява  горните слоеве на атмосферата с фокусирани и управляеми електромагнитни лъчи“, –  каза министърът в своето изявление.

Според Indiatimes.com:

“ HAARP е усъвършенстван модел на свръхмощен йоносферен нагревател, който е  в състояние да нагреява  земната атмосфера и да предизвиква ефект на глобално затопляне,“ – каза той.

Дейв даде отговор и на въпроса, че правителството е наясно с HAARP, способно да осъществява разрушително въздействие върху световния климат, включително Индия, и да дестабилизира земеделски и екологични системи.

Според него, проучването, проведено от Индийския съвет за изследвания в селското стопанство, прогнозира, че изменението на климата ще има отрицателно въздействие по отношение на намаляване на добива на основни култури като пшеница, царевица, горчица, картофи и сорго.

Отчитайки отрицателните последици от изменението на климата, министърът заяви, че правителството стартира Национален план за действие по изменение на климата (NAPCC) през юни 2008 г. за решаване на  въпросите, свързани с изменението на климата.

NAPCC включва осем мисии в областта на слънчевата енергия, подобряване на енергийната ефективност, околната среда, водата, поддръжка на хималайските екосистеми, горското и селското стопанства и стратегически знания за  изменението на климата.

Дейв каза, че в 32 щата е  изготвен Национален план за действие по изменение на климата (SAPCC).

Земетресенията в Япония и ХААРП (ВИДЕО)

През 2007 г. канадският журналист Бенджамин Фулфорд направи интервю с японския министър на финансите, в което го пита защо предава японската финансова система в ръцете на група американски и европейски олигарси (Рокфелерови и Ротшилдови), той отговори, че са го заплашили с машината за земетресения:

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ:

CHEMTRAILS+HAARP+MONSANTO =ТОТАЛЕН БИО-КОНТРОЛ! БИОТЕРОРИЗЪМ! ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!  ИЗВЪРШВАН ОТ БИОТЕХНОЛОГИЧНАТА И ГЕННО ИНЖЕНЕРНАТА 
ВОЕННА ИНДУСТРИЯ НА САЩ ПОД ШАПКАТА НА НАТО !