През древен „Старгейт“ се реализират тайни пътешествия до Сатурн (ВИДЕО)

в Екзополитика

Според инсайдер на НАСА, от 2015 година на Земята се е  появила технология за пътувания в пространство-времето, наречена Старгейт,  като се използват енергийни портали като шлюзове

Във видеото се показва в детайли как се използват хипотетичните портали в пространство-времето, през които руснаците изпращат свои кораби до Сатурн, които достигат до там за един миг.

В момента на публиката са известни само фантастични филми и художествени произведения, което предполагат подобна възможност. Но има исторически и инсайдерски свидетелства, които твърдят, че това може да се осъществи в действителност.

Според редица алтернативни изследователи и конспиролози, развити древни цивилизации със сигурност са знаели къде има портали, които дават достъп не само до други планети и звездни системи, но също така и до вътрешността на Земята.

В контекста на тази информация инсайдерът на НАСА твърди, че тези портали се появяват навсякъде и спонтанно в резултат на някакви, неизвестни засега, глобални процеси в магнитното поле на Земята. Според него около 2015 година руснаците са открили и тайно използват такъв портал. И затова се държат така инвазивно напоследък…

Източник: Disclose.tv
Превод: НЕПОЗНАТО

Вижте уникално ВИДЕО, което доказва, че Руснаците имат космическа база до Сатурн

ВИДЕО доказва, че Руснаците имат космическа база до Сатурн

 

Loading...
През древен „Старгейт“ се реализират тайни пътешествия до Сатурн (ВИДЕО) by

Последни от Екзополитика

Отиди Горе