Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

През древен „Старгейт“ се реализират тайни пътешествия до Сатурн (ВИДЕО)

в Екзополитика
Loading...

Според инсайдер на НАСА, от 2015 година на Земята се е  появила технология за пътувания в пространство-времето, наречена Старгейт,  като се използват енергийни портали като шлюзове

Във видеото се показва в детайли как се използват хипотетичните портали в пространство-времето, през които руснаците изпращат свои кораби до Сатурн, които достигат до там за един миг.

В момента на публиката са известни само фантастични филми и художествени произведения, което предполагат подобна възможност. Но има исторически и инсайдерски свидетелства, които твърдят, че това може да се осъществи в действителност.

Според редица алтернативни изследователи и конспиролози, развити древни цивилизации със сигурност са знаели къде има портали, които дават достъп не само до други планети и звездни системи, но също така и до вътрешността на Земята.

В контекста на тази информация инсайдерът на НАСА твърди, че тези портали се появяват навсякъде и спонтанно в резултат на някакви, неизвестни засега, глобални процеси в магнитното поле на Земята. Според него около 2015 година руснаците са открили и тайно използват такъв портал. И затова се държат така инвазивно напоследък…

Източник: Disclose.tv
Превод: НЕПОЗНАТО

Вижте уникално ВИДЕО, което доказва, че Руснаците имат космическа база до Сатурн

ВИДЕО доказва, че Руснаците имат космическа база до Сатурн

 

Последни от Екзополитика

Отиди Горе