Предупреждението на Баба Ванга за Балканите: Внимавайте като се заговори за «Велика Албания» (ВИДЕО)

в НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

Помните думите на баба Ванга относно «Велика Албания»? Независимо кой как се отнася към пророчествата на великата ни прорицателка, баба Ванга никога не е казвала празни думи. Сега преминаваме към конкретиката. Един от яростните привърженици на проекта «Велика Албания» заговори в прав текст за възможна война на Балканите. 

План «Б» на Запада ( «Б» като «Балкани») по всяка вероятност вече е пуснат в ход. И ако САЩ имат нужда от разпалването на още конфликти в света, за да оправдават съществуването на НАТО и да си правят пиар на тема световен жандарм и «миротворец», сега, когато ситуацията в Сирия върви постепенно към мир благодарение на усилията на Русия, в мозъчните центрове на САЩ винаги има за всеки случай «резервен» вариант за дестабилизация на ситуацията. Разбира се, взривоопасните и горещи Балкански ширини.

За това «Косово» и «Велика Албания» са винаги под ръка, ако трябва да се разпали напрежение.

Това се потвърждава и от заявлението на премиера на квазидържавата «Косово»Рамуш Харадинай, който направи откровено агресивно заявление в тази връзка.

Рамуш Харадинай

„Границите са утвърдени във война и само война може да ги промени. Всички албанци биха искали Прешево да се присъедини към Косово, но вие сте наясно, че за границите, определени с идването на НАТО са загинали десетки хиляди, а с това не може да се играе така“- заяви пред сръбското издание „ Политика“ Рамуш Харадинай, отбелязвайки, че категорично е против идеята за „коригиране на границите“ със Сърбия.

Излишно е да напомняме, че това пряко засяга и България, и подобни разговори особено по такъв начин, не могат да се пренебрегват.

Нюз Фронт

ПО ТЕМАТА:

САЩ – “Да преначертаем Балканите“

Американският сценарий за нова дестабилизация на Балканите