Вашият виртуален всекидневник за новини,анализи и коментари,като никой друг

По колко ще получават консуматорите на ток в Белгия утре?

в Свят
Loading...

Абсолютен шок и ужас! Това най-вероятно е абсолютен световен рекорд. За всеки изконсумиран кило-Ват-час (кВт.ч) утре белгийските потребители ще получават по повече от 26 стотинки. За сравнение у нас цената я плаща потребителя и тя е над 22 стотинки/кВт.ч. Не вярвате ли ? Вижте сами!

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

Както виждате от таблицата цената на електроенергията е отрицателна за утрешния ден и във Федерална Република Германия. В тази таблица не е показано, но цената е отрицателна утре и в Чешката Република. На горната снимка можете да видите и цената във Франция, която е близка до нулата. У нас тя е над 33 евро/МВт.ч, защото енерГЕПИйната мафия е освирепяла за лапачка.

Реално белгийските и другите европейски консуматори на електроенергия няма да получат пари на ръка, но със сигурност ще усетят значително облекчение в сметките си за юни.

Днес присъствах на обществено обсъждане на новите цени на електроенергията за бита, от 1-ви юли, в офис на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Имам много интересни новини от там, но съм прекалено уморен за да ги споделя сега с вас. До ден-два и това ще стане.

Георги Котев

котев(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

Русия се гаври с предателя на народа си Румен Радев (ВИДЕО)

Последни от Свят

Отиди Горе