Последствия от ядрения взрив в Русия (ВИДЕО)

в ПО СВЕТА
Последствия от взрива в Архангелска област
Освен краткото видео с измъчените признания за изпусната радиация ще видите още и как се измени картата на европейския Обединен (ядрен) изследователски център, отразяваща радиационния фон, а също така и редовния тъп туитър на американския президент Доналд Тръмп.

В туитъра си Тръмп съобщава на света, че САЩ са си „научили урока“ от взрива на руската ядрена ракета и, че те (американците) вече имали много по-добри образци.

За да усетите промените ето как изглеждаше картата преди и малко след трагедията:

На третия ден след трагедията на военния полигон в Архангелска област (заградена е в червеното кръгче) шефове на местния ядрен изследователски център дават интервю, по предварителен сценарий, в което признават нищожно и краткотрайно изпускане на радиация. Техните лица и поведение, обаче, говорят за нещо много по-различно. Освен това те много по-категорично признават, че никога не могат да предвидят последствията от своите дейности и, че последната трагедия е доказателство за това. Но обещават да продължат.

В средите на ядрената мафия, когато се правят откровения от подобен мащаб винаги трябва да се знае, че става въпрос за стотици пъти по-големи поражения и последствия. Това се отнася не само за руския клон на световната ядрена мафия, а за всички останали, по цялото земно кълбо. Вижте видеото по-долу.

Георги Котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)