Покана за многомилиарден грабеж (ДОКУМЕНТ)

в БЪЛГАРИЯ

Днес, на 8-та година от трагедията с АЕЦ „Фукушима“ (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия, не без елемент на дебелашка гавра с нас, публикува на сайта на Министерството на енергетиката Покана за участие в проекта АЕЦ „Белене“ към потенциалните инвеститори. Още първите редове на 7 страничното словоблудство издава истинските намерения на организираната престъпност и вие ще сте сред първите, които ще им се насладят.

За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

И това не е единственият текст в Поканата, който предпазва организираната престъпност от бъдещо преследване от правосъдие, заради откровеното престъпление за много милиарди.

В кратката Покана има още по-покъртителни лъжи и измами, но за тях ще ви разкажа един друг път. Сега се запознавам с приложенията към нея.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Публикуваната днес Покана, чието начало виждате по-горе, НЕ Е СТАРТ НА ПРОЦЕДУРАТА за избор на потенциални инвеститори. В самата Покана изрично е казано, че процедурата ще стартира едва, след публикуването на същата тази Покана в официален вестник на ЕС. Ще има още да се чака.

Георги Котев

котев

(Инж. Георги Котев е завършил Московския енергетичен институт. Над 17 години работи тясно в областта на реакторната и ядрена физика в АЕЦ „Козлодуй”.   Работил е в университета на Пиза като ядрен експерт.)

 

 

Почистването на Фукушима ще включва изхвърляне на над 770 000 тона радиоактивни отпадъци в Тихия океан